FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-0

Ricardo Grigore explică gestul de la primul lui gol la Dinamo: "Au vrut să-mi pună piedici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 22:47

Ricardo Grigore a înscris primul său gol în Liga 1 în victoria lui Dinamo cu Voluntari, scor 2-0, și a celebrat prin gestul de a duce degetul arătător la gură. 

"Sunt mulți oameni care au încercat să-mi pună pierdici în drumul meu spre această carieră de fotbalist, de asta am făcut acel gest cu degetul la gură. Încrederea a venit de la meci la meci.

VIDEO CU GOLURILE DIN DINAMO - VOLUNTARI

Vor veni și rezultatele mai bune, dar important e să o țin tot așa. Abia aștept meciul contra Stelei din finala Cupei României U19 de duminică. Cei care jucăm la echipa mare trebuie să facem diferența.

Tot timpul a fost o rivalitate deosebită cu Steaua, vrem să le dăm o lecție. N-am pierdut nicio finală, sper să nu se întâmple acum", a zis Ricardo Grigore la LookTV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
563721390500347
Iulian Mitea  •  24 Mai 2018, 14:51

whiteredarad , nu cunosti bine situatia, copilul este foarte inteligent , a reusit singur sa inteleaga situatia , sa dai primul gol in cariera, nu poti sa ti stapanesti sentimentele gandindu te la diferite tertipuri pe care le ai intalnit pana sa ajungi aici ;;De ce ar vrea cva sa ii puna piedici :: ? foarte simplu ;;; Interesele primeaza valori, te asigur ca va ajunge mult mai sus in cariera

whiteredarad
whiteredarad  •  24 Mai 2018, 09:30

Gandire infantila la acest baiat,( ""Sunt mulți oameni care au încercat să-mi pună pierdici în drumul meu spre această carieră de fotbalist,..."), de ce ar vrea cineva sa ii puna piedici ? poate ca el insusi era problema. Cu o astfel de mentalitate nu il vad prea departe, desi fiind copil, lucrurile se mai pot schimba.

563721390500347
Iulian Mitea  •  24 Mai 2018, 08:08

Felicitari Rici ! Asa este ai perfecta dretate, dar tu esti un luptator si vei reusi ce ti ai propus !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează