FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rîpă nu e cum crede Becali » Cifrele care nu îi dau dreptate patronului Stelei

Articol de , - Publicat luni, 21 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 19:11

Steaua şi-a găsit în cele din urmă fundaş dreapta care să acopere postul pînă cînd Georgievski va reveni pe teren.

Cornel Rîpă, fostul fundaş al Oţelului, a semnat cu Steaua şi cel mai probabil va fi titular în echipa lui Reghecampf din "dubla" cu Ajax. 
Jucătorul de 23 de ani a fost ales în detrimentul lui Rafael Cruz, nu pentru că brazilianul ar fi dezamăgit în partida test pe care a avut-o împotriva celor de la FC Basel, ci pentru că nu este pe placul lui Gigi Becali. 

"E mai slab pe fază ofensivă ca Dumitraş, ce să fac cu el", au fost cuvintele patronului Stelei despre Cruz. Însă ceea ce Becali nu ştie este că Rîpă este unul dintre cei mai defensivi fundaşi dreapta din Liga 1

Fostul gălăţean nu a adunat decît o singură pasă de gol şi un gol cu U Cluj în ultimii 3 ani în Liga 1. Comparativ cu Martinovici, care a jucat în primele etape fundaş dreapta, însă a strîns două pase de gol. Nici faţă de Georgievski cifrele nu îl ajută pe Rîpă. Macedoneanul adus în vară de la Şibenik are şi el deja două pase decisive.

"Mă descurc mai bine în apărare, încă mai am de muncă pentru a deveni mai bun şi în ofensivă", a spus Cornel Rîpă într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în 2010.

"Îmi place de Rîpă că are forţă, viteză, e bun în atac, dar mai trebuie să lucreze la apărare. Dar nu îmi fac griji. Are timp, încă e tînăr", au fost cuvintele lui Gigi Becali despre Cornel Rîpă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andystar
andystar  •  23 Ianuarie 2013, 01:01
Postat de ovidiu_3003 pe 22 Ianuarie 2013, 10:29

Eu il preferam pe cruz pentru 6 luni ...Ripa nu a jucat ,nu joaca si nici n o sa joace ...e un transfer facut aiurea pentru ca sa arate ciobanul puscarias ca el face echipa ...

Esti un gunoi mizerabil !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Ianuarie 2013, 10:29

Eu il preferam pe cruz pentru 6 luni ...Ripa nu a jucat ,nu joaca si nici n o sa joace ...e un transfer facut aiurea pentru ca sa arate ciobanul puscarias ca el face echipa ...

tigruzzu
tigruzzu  •  22 Ianuarie 2013, 02:17

Mai are 6 luni contract cu Oțelul și a semnat pt Steaua DIN VARĂ!!! Acum Oțelul nu-i dă drumul. NU VOI SPUNEAȚI ASTA ASEARĂ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează