FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rîpă + Takayuki » Dinamo continuă să atace piaţa transferurilor

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 21:34

Dinamoviştii negociază intens pentru fundaşul dreapta al Oţelului şi mijlocaşul central de la Astra


Axente, Scutaru, Issa Ba şi Mendy au venit gratis în Ştefan cel Mare, "cîinii" plătindu-le acestora doar prime de instalare ce însumează 50.000 de euro. Dinamoviştii pregătesc acum alte achiziţii, dar pe bani. S-au reluat negocierile cu Astra pentru Seto Takayuki (26 de ani) - mai ales că Djakaridja Kone încă ezită să-şi prelungească angajamentul -, însă preţul iniţial cerut de prahoveni, 500.000 de euro pentru 50% din drepturile federative ale mijlocaşului central japonez, e considerat piperat.

Cel mai tare transfer pe care roş-albii încearcă să-l parafeze este cel al fundaşului dreapta Cornel Rîpă (22 de ani), fotbalist de echipă naţională al cărui preţ a fost fixat de gălăţeni la un milion de euro. Cristi Borcea e cel care încearcă perfectarea înţelegerii, promiţînd transferuri răsunătoare în această vară.

2.500 de euro e salariul lui Rîpă la Galaţi. La Dinamo ar avea cel puţin dublu, plus bonusuri de performanţă. La Astra, Takayuki încasează 4.000 de euro lunar

Şi Doman se face "cîine"
Ieri, mijlocaşul ofensiv Cătălin Doman (24 de ani) şi închizătorul Andrei Mureşan (26 de ani) şi-au reziliat contractele cu azerii de la Hazar Lankaran. Cei doi au fost propuşi de agenţi în Ştefan cel Mare. Doman a fost dorit de Dinamo şi în urmă cu doi ani, însă Rednic l-a convins să meargă în Azerbaidjan. "E un fotbalist tehnic, dar un puşti rebel, în genul lui Cosmin Matei. Dacă Bonetti va considera că e util, îl aducem", au comentat şefii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
ionut_gl
ionut_gl  •  26 Mai 2012, 18:46

in sfarsit scapam de ripa!!!

hodoni
hodoni  •  26 Mai 2012, 16:42

Auziti , ce tot o dati cu Scutaru si Alexe , Iancu a zis clar ca nu merg la caini , ei sunt proprietatea lui POLI !!! ...mai informati-va .

biancorossi
biancorossi  •  26 Mai 2012, 14:32
Postat de alexbibirica pe 26 Mai 2012, 07:20

esti un varzet

nu mai mare decat esti tu, copile.... am spua ca dinamo va aduce min 12 jucatori. daca n-ai fi praf si indoctrinat la blana ai intelege ca a venit si andrei cristea. si doman si markus, florean, scutaru, axente, issa ba si mendy. am spus ca dinamo aduce doar 12 ? o sa aduca mai multi, bai copil trist.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close