FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ripostă dură » Laurenţiu Reghecampf continuă războiul declaraţiilor cu Ioan Niculae: "Este mult sub nivelul unde am ajuns eu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 11 ianuarie 2014 12:15

Ioan Niculae l-a acuzat dur aseară pe Laurenţiu Reghecampf, iar tehnicianul Stelei nu a întîrziat să-i răspundă pe pagina personală de facebook. Vezi aici acuzele patronului Astrei

"Îmi pare rău, dar nivelul acestui om este mult sub nivelul unde am ajuns eu! Aşa este el si aşa îl vom trata.

Voi comentaţi în continuare, iar noi vom cîştiga pentru ca aşa ne-am obişnuit , nu ne presează nimeni!!!! Route 25", a scris Reghe pe facebook.

Totuşi, tehnicianul a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că nu va mai răspunde atacurilor venite de la rivale: "Nu vom mai avea dialog cu nimeni din fotbalul românesc. Noi nu vrem să ne mai dăm cu părerea, cel mai important lucru pentru noi este să cîştigăm campionatul, Cupa României şi să ajungem din nou în grupele Champions League.

Nu ne interesează ce comentează altă lume despre ceea ce facem noi. Îl am alături de mine pe MM, un om care se pricepe la fotbal, are trofee destule cîştigate, deci am încredere în deciziile lui".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
thefisherking
thefisherking  •  11 Ianuarie 2014, 22:13
Postat de leonv pe 11 Ianuarie 2014, 17:54

Ce nu stie zeghe ,acest vanzator de meciuri ,ca niculae asta tine niste locuri de munca ,da de munca la niste oameni pe cand gibonul puscarias doar face bisnita cu terenuri nu creaza locuri de munca .

Pai, si eu as da de munca la o gramada de oameni daca mi s-ar permite sa imi insusesc cu japca niste suprafete imense de pamant arabil, cateva zeci de silozuri, o fabrica de ingrasaminte si o regie a tutunului dintr-o anumita tara. Apoi, daca mi s-ar permite sa si finantez toate astea din banii fraierilor, pardon, contribuabililor, numarul angajatilor mei ar creste. Ca sa nu mai spun ca daca as mai nimeri si un guvern atat de moale incat sa se lase convins ca eu prestez industrie strategica si sa-mi reduca pretul la gaze pana la limita ridicolului, cred ca le-as da si porc de craciun la angajati, ca doar tot din taxele lor e platit...

schafe
schafe  •  11 Ianuarie 2014, 21:04
Postat de un_gazar pe 11 Ianuarie 2014, 14:25

Reghecampf a ajuns intr-adevar la un nivel foarte ridicat, cel al arogantei si nesimtirii.Si deasemenea este adevarat ca el nu mai vrea sa se coboare sub acest nivel.Faptul ca lumea tinde sa-i dea dreptate in conflictul cu el pana si lui Nicolaie, persoana mai mult decat indoielnica, ar trebui sa-l puna pe ganduri.Dar nu o sa se intample asta; el il are alaturi pe Mimi, e mandru de asta si cred ca se merita unul pe altul.FC Oaia devine de la o zi la alta o combinatie tot mai gretoasa de nesimtire si prost gust.

Te felicit pentru cel mai pertinent si de bun simt comentariu de pe aici. Dinamovist convins (o viata de 41 ani) va doresc sa luati titlul (si cupa daca se poate). Orice, numai 5te0aia sa nu ia titlul. Aroganta, neamprostia, nesimtirea, manelizarea trebuie sa aiba un sfarsit. Preferabil anul asta. Succes.

roadster1988
roadster1988  •  11 Ianuarie 2014, 18:01

este de apreciat regheBlat in aparitiile sale in in acele emisiuni cu para..shuta aia ,ana maria care intradevar face rating cand pozeaza goala.el nu are personalitate...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close