FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Riposta steliştilor: "Am avut şi vom avea mereu boală pe frînari!"

Steliştii nu au suportat să îi vadă pe Cadu şi compania campioni
Steliştii nu au suportat să îi vadă pe Cadu şi compania campioni

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 21:13

Aceasta a fost scandarea la care Tănase, Pîrvulescu, Nikolici, Bourceanu şi Chipciu au apelat atunci cînd au părăsit stadionul din Gruia, înfuriindu-i la culme pe fanii CFR-ului.

CFR a cucerit al treilea titlu de campioană din ultimii cinci ani şi a sărbătorit chiar în faţa rivalei de la Steaua. Totuşi, jucătorii Stelei s-au răzbunat pe fiesta clujenilor, chiar în momentul cînd aceştia defilau prin oraş într-un autocar decapotabil, prezentînd trofeul fanilor.

Steliştii şi-au făcut şi ei apariţia în mijlocul petrecerii clujenilor în drumul spre aeroport. Apostrofaţi de suporterii ceferişti, "militarii" au declanşat în autocar o adevărată contraofensivă. Conduşi de Tănase şi de Bourceanu, liderii echipei, roş-albaştrii au început să scandeze împotriva rivalilor.

Refrenul favorit e unul des auzit în Ghencea, mai ales la partidele contra Rapidului. "Am avut şi vom avea mereu boală pe frînari!", au strigat la unison steliştii, bătînd în acelaşi timp cu pumnii în geamurile autocarului. La fel de activi au fost şi Chipciu, Pîrvulescu şi Nikolici, care s-au aliat cu Tănase şi Bourceanu şi au "măscărit" echipa rivală.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Şase stelişti şi doi debutanţi
Victor Piţurcă a convocat 6 stelişti în lotul de 23 pentru amicalele cu Elveţia (30 mai, ora 21:15, Lucerna) şi Austria (5 iunie, ora 21:30, Innsbruck): Tătăruşanu, Chiricheş, Latovlevici, Bourceanu, Chipciu, Cr. Tănase. Şi doi debutanţi: Al. Maxim (21 de ani, Pandurii), Grozav (21 de ani, U Cluj). Ceilalţi "tricolori" sînt: Lobonţ (AS Roma), S. Lung jr. (Astra), Papp (Vaslui), Râpă (Oţelul), Găman (Astra), D. Goian (Glasgow Rangers), Pintilii (Pandurii), Raţ (Şahtior), Torje (Udinese), N. Grigore (Rapid), Florescu (Arsenal Kiev), C. Lazăr (PAOK Salonic), D. Niculae (Nancy), Alexe, M. Niculae (ambii, Dinamo). Reunirea lotului, vineri, ora 12:00, la Mogoşoaia.

Reghe: "L-aş vrea şi pe Moraes!"
Noul tehnician al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, este interesat de aducerea lui Junior Moraes, de la ŢSKA Sofia. "Moraes e un fotbalist foarte bun, mi-l doresc la Steaua, dar transferul său nu depinde de mine!", a spus Reghecampf. Moraes e primul în clasamentul golgeterilor din Bulgaria în acest sezon, avînd 16 goluri marcate cu o etapă înainte de încheierea sezonului.

"Mi-ar plăcea la Steaua!"
Portarul Braşovului, Mario Felgueiras, a jucat aseară ultimul său meci sub Tîmpa şi declară că ar vrea să continue în Liga 1. "Impresarul meu mi-a spus că am mai multe oferte din România, aş vrea să rămîn aici. Eu mai am contract un an cu Braga, dar orice e posibil. Steaua? Mi-ar plăcea, dar deocamdată e mai bine să aştept să văd ce se va concretiza!", a spus lusitanul. (Iulian Cuibar)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
ionutcampean
ionutcampean  •  22 Mai 2012, 22:21
Postat de ghetraian pe 22 Mai 2012, 17:08

Voi astia care sunteti asa zisi fani cfr sunteti mai multi de 5000 ? In romania noi stelisti dominam.in baza voastra nu mai vand astia ziare nu mai au astia rating la televiziunisi plus de asta la-ti mai si furat campionatu anu asta si pe stadion nu mergeti mai multi de 2000-3000.Mai bine frustrati decat fericiti ca ati furat niste campionate HAI STEAUA

dominati voi in romania??hahaha ,la ce? zici de campionate furate?probabil ca nu ai mai mult de 14 ani pt ca nu stii cum a luat steaua titluri inainte de '89 si nu numai,..copile exista google daca vrei sa vezi cum ati luat voi titlurile alea multe ale voastre.ce ma bucur e ca de 5 ani nu mai luati campionatul si va mai dura cel putin inca 5 pana il veti lua din nou.noapte buna stelistule!!

ghetraian
ghetraian  •  22 Mai 2012, 17:08

Voi astia care sunteti asa zisi fani cfr sunteti mai multi de 5000 ? In romania noi stelisti dominam.in baza voastra nu mai vand astia ziare nu mai au astia rating la televiziunisi plus de asta la-ti mai si furat campionatu anu asta si pe stadion nu mergeti mai multi de 2000-3000.Mai bine frustrati decat fericiti ca ati furat niste campionate HAI STEAUA

wta1923
wta1923  •  22 Mai 2012, 14:21

fericiti ca au intrat in vacanta presupun, alt motiv nu gasesc pentru veselia asta :))

Vezi toate comentariile (66)
Comentează