FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Risca amputarea! » Istvan Fulop se reface după o accidentare complicată

17 meciuri a bifat Fulop în sezonul trecut, reuşind 3 goluri
17 meciuri a bifat Fulop în sezonul trecut, reuşind 3 goluri

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2015 00:00

Unul dintre cei mai buni botoşăneni în ultimele două sezoane spune că infecţia de la picior i-ar fi putut încheia cariera de fotbalist.

Mijlocaş de bandă spectaculos, cu o viteză care l-a inclus pe lista celor porecliţi "Motoreta", Isti Fulop îşi revine după o accidentare urîtă.

"Momentan sînt la Bucureşti şi mă pregătesc să merg la recuperare. Piciorul s-a infectat şi este adevărat că putea fi amputat, dar eram departe. Mai am de tras o lună şi sper să fie bine. Încă nu ştiu cînd aş putea alerga din nou", a punctat fotbalistul.

Care s-a accidentat pe 7 martie, la 2-0 cu Astra Giurgiu, iar diagnosticul iniţial de entorsă a fost demontat după un control RMN, care a scos la iveală faptul că are ruptură de ligament. În clinica din Bucureşti piciorul i s-a infectat, iar problemele ar fi putut degenera dacă nu erau tratate la timp.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close