FOTBAL  »  Superliga  »  LITIGIU

Riscă FCSB? Becali vrea să scape de un jucător problemă, dar e avertizat: "Va fi un abuz, câștigăm la TAS"

Considerat cândva o mare speranță, Enceanu (23 de ani) are zilele numărate la FCSB // FOTO: Cristi Preda
Considerat cândva o mare speranță, Enceanu (23 de ani) are zilele numărate la FCSB // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 16:17

FCSB vrea să scape de Rareș Enceanu (23 de ani), mijlocaș care nu a mai evoluat deloc la prima echipă în acest sezon. Fotbalistul nu a fost de acord cu rezilierea unilaterală.

Becali vrea să utilizeze un articol de regulament prin care poate rezilia contractele jucătorilor care nu au fost folosiți în cel puțin 10% din meciurile din sezon, anunță Fanatik.

Emilian Hulubei, președintele AFAN, avertizează cu privire la riscurile imense pe care și le asumă FCSB în cazul în care îi va rupe contractul lui Enceanu:

"Articolul respectiv este în regulament din 2011, dar nu a fost folosit până acum. La FIFA, regulamentul spune clar că doar fotbaliștii pot rezilia contractul dacă nu joacă 10 la sută din meciurile oficiale ale unui sezon. În România au adaptat regula și au dat și cluburilor același drept.

FCSB vrea să folosească acum această regulă pentru că au sub contract niște jucători care, probabil, nu corespund cerințelor. Am vorbit cu cei de acolo și le-am explicat că este un abuz și greșesc grav! E o regulă care, atacată la TAS, va da câștig de cauză jucătorului!". 

20 de meciuri
a jucat Enceanu pentru FCSB

1 titlu
și o Cupă a cucerit Enceanu în tricoul roș-albastru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
andrei.f
andrei.f  •  04 Iunie 2018, 11:22

În orice domeniu, când nu corespunzi, eşti dat afară. De ce ar fi altfel în fotbal ?

loko1
loko1  •  03 Iunie 2018, 21:13

Ciobanul are oi care fac lapte,are si terenuri ,cine stie cum le-a dobandit,are de unde plati.Pai de ce l-ai cumparat ?Sa-i strici viitoru?.Daca juca la oricare alta echipa era bun,avea talent dar cine sa-i dea incredere in el,sa-l indrume,sa-l foloseasca.La Steaua au fost antrenori,numai ***,oameni fara demnitate care plecau capul si executau ce spunea stapanul de ***.Nu a zis unul (fac ceva pe banii tai)eu sunt antrenor,nu sluga !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  03 Iunie 2018, 20:51

Nu risca nimic,pentru ca Becali e jupanul Ligii 1!Federatia- la randul ei-a facut regulamentul dupa dorinta baciului cel cu oi mai multe,mandre si cornute!Daca va fi vreun proces,cei de la TAS vor solicita relatii de la Federatie,unde puterea executiva o au alde Justin Stefan-fostul jurist de la fcsb-si alde Andrei Vochin,care bineinteles ca vor da relatii "de bine" pentru fcsb,iar jucatorul va pierde procesul!Acum vreo 11 ani,cand Timisoara lui Iancu a fost depunctata cu 6 puncte-pentru datorii-cu toate ca regulamentul chiar asa prevedea-"Mitica de la Liga",baiat bun cum il stim cu totii,a trimis la TAS o adresa in care a dat relatii favorabile Timisoarei, care astfel a castigat procesul!Totul pe harmalaia unei campanii furibunde a presei, pentru "dreptatea" Timisoarei-cu argumentul ca "dom'le au castigat punctele pe teren"!Zauu!Pai toate punctele sunt castigate pe teren!Nimeni nu a explicat de ce mai facem contracte jucatorilor,daca cluburile nu ii platesc, stiind ca nu risca nimic! Un amanunt-care explica pozitia presei-daca Timisoara pierdea la TAS,Dinamo era echipa care termina pe locul 2 si mergea in preliminariile UCL! Revenind la baiatul ala-Rares Enceanu!Sa ne aducem aminte ca atunci cand Becali mai face cate un blat,cumpara chipurile cate un jucator de la satelitul respectiv-pe care bineinteles ca nu-l baga deloc-dupa care...aplica regulamentul federatiei,unde legea o fac gusterii cei mici,care trec neobservati!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close