FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO, 2-2

Rivaldinho a vorbit despre vizita tatălui său și despre șansele la titlu: "Vreau ca fanii să vină lângă noi la meciul cu FCSB"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 22:41

Deși Dinamo a remizat în deplasarea de la CS U Craiova, scor 2-2, Rivaldinho crede în continuare în șansele "câinilor" la titlu.  Brazilianul a vorbit și despre vizita tatălui său în România. 

"Am primit gol în ultima fază, suntem extrem de supărați. Trebuie să ne gândim la următorul meci. Mie nu-mi pasă dacă adversarii critică arbitrajul. Vreau doar să intru pe teren și să dau totul. Nu cred că trebuie să dăm vina pe arbitri. Sunt oameni ca noi, iar greșelile sunt firești.  

Am devenit nervoși pe final, dar totul a fost pe bază de adrenalină. Va fi foarte dificil să luam titlul, dar nimic nu e imposibil. Cât timp avem șanse matematice, eu cred.

Vreau ca fanii să ne susțină la meciul cu FCSB, unde sper să vină și tatăl meu.", a declarat Rivaldinho la TV Dolce.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează