FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

RIVALDINHO LA VIITORUL // Ex-dinamovistul Rivaldinho a ajuns la Viitorul! Hagi a anunțat transferul: „Încercăm să fim mai competitivi”

Rivaldinho
Rivaldinho

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 13:45

Gică Hagi a anunțat într-o conferință de presă că l-a adus sub formă de împrumut pe Rivaldinho, fiul fostului mare jucător brazilian Rivaldo.

  • Corespondență GSP din Turcia

Rivaldinho, 23 de ani, a jucat la Dinamo, iar la începtul anului trecut a plecat la Levski Sofia, în Bulgaria.

"Am luat un fundaș central de picior stâng (n.r. - Bas Kuipers), care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă. Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi.

L-am luat pe Eric pentru că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul.

L-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri", a spus Gică Hagi într-o conferință de presă.

Rivaldinho a jucat pentru Dinamo în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, a câștigat Cupa Ligii și a strâns în toate competițiile 37 de meciuri, reușind și 6 goluri.o.

8.000 €era salariul lui Rivaldinho la Dinamo

Citește și:

Ianis Hagi a dezvăluit echipa la care se visează evoluând: „Mi-ar face plăcere să joc acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  14 Ianuarie 2019, 19:03

Rivaldinho avea 2 clase peste ratangii de Popa & Axente...poate explodeaza si brazilianul sub comanda lui Hagi cum a facut Tucudean...Eric este jucator f bun pentru campionatul Romaniei...daca transfera un portar bun si 2 fundasi centrali se lupta la titlu

mosvasile
mosvasile  •  14 Ianuarie 2019, 17:17

*** de Dinu nu s-a lasat pana nu l-a influentat pe nevinovatul ala de Miriuta sa-l scoata din lot pe Rivaldinho!Iar Hagi-antrenorul Hagi-l-a adus la Viitorul!Mai oameni!Stie vreunul sa fi apreciat Dinu vreun jucator vreodata?El nici pe Mutu nu l-a suferit si nu il baga sa joace!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  14 Ianuarie 2019, 14:56
Postat de baruch pe 14 Ianuarie 2019, 14:27

iarasi pune bors in lapte gica...ma rog, e afacerea lui, stie fotbal mai mult decat toata romania la un loc, dar...ii ai pe dragus, ianis, vodut, matan si-i aduci pe eric si rivaldinho? nu s-a invatat minte cu m. constantin, herea si alti expirati?

Asa scri, cand gandesti cu alt organ decat capul...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează