FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL. Rivaldinho a vorbit despre Gică Hagi în presa din Brazilia: „De asta el și tata au avut numărul 10 la Barcelona”

Rivaldinho, Rivaldo, Gică Hagi și Ianis Hagi, într-o poză de colecție
Rivaldinho, Rivaldo, Gică Hagi și Ianis Hagi, într-o poză de colecție

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 09:48

Rivaldinho l-a lăudat pe Gică Hagi, antrenorul-patron de la Viitorul, în presa braziliană și spune că nu degeaba Gică și tatăl său au purtat tricoul cu numărul 10 al Barcelonei.

Rivaldinho a vorbit în presa braziliană despre relația sa cu Gică Hagi la Viitorul, prilej cu care l-a elogiat pe "Rege". 

"E o persoană fantastică! Cum suntem cu el zilnic, uităm pentru moment că e mai mult decât un antrenor și proprietar al echipei. Reprezintă o legendă a fotbalului. Am stat de vorbă de câteva ori despre fotbal, este 24 de ore conectat la sport și e cu adevărat pasionat. 

Mi-a spus că tatăl meu a fost special, la fel cum a fost și el. Din acest motiv, ambii au purtat tricoul cu numărul 10 și la Barcelona, și la națională", a declarat fiul celebrului Rivaldo pentru UOL Esporte. 

Rivaldinho: „Era o nebunie să merg la mall" 

Mijlocașul brazilian a avut cuvinte de laudă și despre suporterii români: "Sunt fanatici. Am jucat și la una dintre cele mai mari echipe din țară (n.r - Dinamo București) și era o nebunie să ies la mall ori să iau masa în oraș. 

La Viitorul, o echipă fondată doar acum un deceniu, sunt oprit des pe stradă pentru a face poze, mai ales de către puștii ce visează să ajungă aici într-o zi". Rivaldinho a povestit că și-a amenajat, pe perioada carantinei, o sală de gimnastică în casă, citește și petrece acum mult timp cu familia

7 goluriși 4 assisturi a izbutit Rivaldinho în 18 meciuri la Viitorul din acest sezon

"E o mândrie să fii băiatul unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Mereu vom fi comparați, dar jucăm pe poziții diferite, avem alt stil. Tata a fost excepțional, unul ca el se naște la un secol!" - Rivaldinho, mijlocaș Viitorul

Citește și alte știri de actualitate:

Mircea Sandu, interviu exploziv de la Nisa, din izolare: „Statul a acceptat să nenorocească judeţe, apoi i-a trimis pe cei din diaspora înapoi” + „Se va termina cu finanțarea locală către fotbal”

FOTO Fosta iubită a lui Unai Emery, dezvăluiri uluitoare: „Mi-a spus că sunt o vrăjitoare și că Arsenal pierde din cauza mea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close