FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

Rivalele pot pune mîna pe Sînmărtean: "Plec dacă vine o ofertă senzaţională"

Lucian Sînmărtean a fost cel mai bun jucător român din Liga 1 în sezonul trecut
Lucian Sînmărtean a fost cel mai bun jucător român din Liga 1 în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 13:41

Lucian Sînmărtean nu cedează în faţa criticilor lui Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului fiind nemulţumit de ultimele evoluţii ale acestuia.

"Dacă nu mai poate, dacă nu mai vrea, e liber să plece", a spus Porumboiu după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1. Sînmărtean nu ia în calcul despărţirea de gruparea din Moldova. Mijlocaşul de 32 de ani ar fi tentat să plece doar de o ofertă financiară profitabilă atît pentru el, cît şi pentru club. Lucian a mai fost dorit în vară de Steaua şi Rapid, dar a ales să îşi prelungească înţelegerea cu FC Vaslui pentru încă doi ani.

"Dacă stau şi ascult ce zice domnul patron... Te laudă un campionat întreg şi la primul meci prost eşti pus la zid. E un pic nedrept. Nu vreau să plec, de aceea am şi semnat pe doi ani. Nu se pune problema să plec la Steaua sau în altă parte. Poate doar dacă apare vreo ofertă senzaţională pentru club şi pentru mine, dar mă îndoiesc", a spus Lucian Sînmărtean la sportro.

300.000 de euro este salariul anual al lui Lucian Sînmărtean la FC Vaslui

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (1)
draxter
draxter  •  05 Aprilie 2012, 00:37

mare greseala sa l lasi sa plece, merita contract la Vaslui pana la retragerea sa din fotbal, RESPECT Sanmartean!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează