FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Rivalele roș-albaștrilor sînt sigure: "Steaua ia titlul la pas" » Ce plus a adus numirea lui Reghe ca antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 14:59

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, a vorbit despre lupta cîștigarea Ligii 1 și crede că Steaua nu va avea nici o problemă în a fi campioană pentru a patra oară la rînd.

"Revenirea lui Reghecampf la Steaua e benefică și pentru fotbalul românesc. Este un om care nu suportă să piardă. Eu îl apreciez foarte mult. Este un mare cîștig pentru Liga 1.

Venirea lui Reghecampf la Steaua va face ca suporterii să vină lîngă echipă, pentru că el a făcut performanță și lumea îl iubește. El, chiar dacă e tînăr, nu acceptă compromisuri și este un profesionist 100%.

Anul acesta, Steaua va lua titlul la pas. Este cea mai stabilă echipă, din punct de vedere financiar. Deja s-a creat o emulație în jurul echipei, iar dacă vin și suporterii, va fi și mai bine pentru echipă.

Gică Hagi încearcă să facă ceva la Viitorul, dar cu lotul pe care în acest an, nu se poate bate la titlul. Va termina pe locul doi. După aceea, vor veni restul echipelor, unde sînt foarte mari probleme", a spus Prunea la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Ianuarie 2016, 21:00
Postat de ortega pe 04 Ianuarie 2016, 20:52

Deci cocalarul ăsta e rivalele fcsp ... Bv gsp , și voi sunteți rivalii bunului simț ...

TU ESTI COCALARU SITULUI NR 1,FRUSTRATU PARLITU ,ZERO BARAT ! RAPID RAMANE PRIMA COMUNISTA SI HOTIA TARII,O NULITATE CARE VA RETROGRADA IAR !

ortega
ortega  •  04 Ianuarie 2016, 20:52

Deci cocalarul ăsta e rivalele fcsp ... Bv gsp , și voi sunteți rivalii bunului simț ...

ortega
ortega  •  04 Ianuarie 2016, 19:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează