FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Rivalii au renunţat la luptă: "Steaua e favorita şi a campionatului şi a Cupei!"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 22:09

Preşedintele celor de la CR Cluj, Iuliu Mureşan, nu crede că echipa sa mai poate opri Steaua în acest sezon, roş-albaştrii fiind consideraţi favoriţi şi la cîştigarea Cupei.

"Titlul e clar că nu îl putem cîştiga, dar o clasare pe podium e posibil. Steaua are şansele cele mai mari atît în Cupă, cît şi la campionat.

E o echipă puternică, iar dacă îşi păstrează jucătorii va fi la fel şi din iarnă. Dacă pleacă 3-4 jucători, nu vor mai fi la fel de redutabili în retur", a spus preşedintele CFR-ului.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
iosonoforte
iosonoforte  •  30 Octombrie 2013, 17:29

sincer,campionatul asta e plictisitor...deja toti renunta la lupta pt victoria campionatului...si apoi ne intrebam de ce fotbalul autohton nu creste...eu tin cu steaua,dar sincer e mai frumos sa vezi echipa de suflet castiga campionatul dupa un an de munca grea decat asa cum se intampla acum..

just.rapid
just.rapid  •  30 Octombrie 2013, 14:56
Postat de bog_1 pe 30 Octombrie 2013, 08:01

Petrolul se va bate cu Steaua pana in ultima etapa! asta daca nu vor influenta fluierasii lupta prin deciziile lor. Steaua a fost avantajata clar in cel putin 4 meciuri pe fata, numai din cauza asta are diferenta de puncte in fata. Dar la Petrolul vor reveni piesele grele si Steaua joaca cu Petrolul in etapa a 16-a. Sa vedeti atunci meci cu pistoalele pe masa! Forza Petrolul Ploiesti!

Stai linistit omule !!! petrolul nu are nici o sansa la titlu in fata stelemuistilor !! Mititca, sandu , fluierasii , Alah si Budha vor face tot posibilul ca stelemuistii sa si-o sUg@ singuri de fericire la sfarsitul sezonului !!! Dar la anul cu putin noroc o sa marcheze mai mult de 3 goluri in grupe !!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Octombrie 2013, 11:52

E greu daca ei ii transfera doar pe Tamas si Costea. Fotbal nu mai joaca de vreo 3 ani. Clubul e in faliment.Etc. Singurul lucru care merge la echipa-partid este propaganda facuta de un descreierat pe aici (cu cateva zeci de clone, niciodata cu logo cfr), in rest....dezastru.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close