FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rivalii exultă că au scăpat de Niță: "FCSB a rămas fără șansă la titlu"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 20:48

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, consideră că plecarea lui Florin Niță la Sparta Praga reprezintă o pierdere uriașă pentru FCSB și o scoate din lupta la titlu pe formația roș-albastră.

"Cred că plecarea lui Niţă i-a luat FCSB-ului şansa la titlu. A pierdut un jucător extrem de important şi consider că, în acest moment, se află în pole-position pentru câştigarea campionatului CFR, iar noi am trecut pe locul 2. Este o pierdere greu de surmonantat şi greu de înlocuit", a declarat Marcel Popescu.

"Pentru Steaua este o pierdere. Era un punct important. Dădea siguranţă, nu primea goluri... Mai au timp să transfere. Depinde ce vor găsi în perioada asta. Cu un milion de euro poţi să transferi un portar foarte bun" Ioan Andone la TV Telekom Sport

Cehii vor achita 2 milioane de euro pentru Niță, iar FCSB ar putea să mai primescă 500.000 de euro dacă Sparta ajunge în Champions League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Februarie 2018, 12:41

De cate ori a castigat campionatul CFR a avut portar foarte bun .Ultimul a fost Beto ,selectionat si acum in lotul Portugaliei.Si coleg cu Ronaldo. Sa ramana la CFR a cerut 1 milion de euro!!!???

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Februarie 2018, 22:52
Postat de davidblack pe 01 Februarie 2018, 21:10

Cine ia titlul în acest sezon în Liga 1? ..............ati uitat sa scrieti steaua ...ca sa voteze si prostii astia ( iosif , valahu , palnie , arsenie ) care tin cu fcsb

Cine ia titlul în acest sezon în Liga 1? ..............N-ati uitat sa scrieti Dinamo ...ca sa voteze si cei de `telijentza :-)))))))) lui davidblack, desi FîCîDî1948 SîA nu pupa playofful. :-D

1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  01 Februarie 2018, 22:38

Daca Steaua pierde titlul din cauza portarului atunci fanii vor trebui sa aiba o explicatie dura cu afaceristul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează