FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Roata cu noroc

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Mereu la "satelit", cu sanse infime de a prinde echipa, Sorin Radoi a profitat de nunta lui Stelian Stancu pentru a-si face loc printre titulari, impotriva Universitatii Cluj (2-1).

Radoi a fost omului meciului impotriva clujenilor, marcind un gol si servindu-l pe Gigel Bucur la  reusita victoriei de sub Feleac. "A fost greu si frumos. Greu, pentru ca nu am mai jucat de ceva  vreme un meci in Liga I si frumos pentru ca am cistigat si am reusit primul meu gol in liga I. Ma bucur foarte mult, ca l-am inscris la Poli si vreau sa-l dedic logodnicei mele Andreea si familiei, care m-au sutinut mereu", a spus Radoi.
 
Fundasul a recunoscut ca a suferit ca nu a jucat deloc in debutul de campionat. "M-am gindit intotdeauna ca este un campionat lung si greu si ca o sa-mi vina rindul si mie. S-a intimplat acum, pentru ca Stancu a avut nunta. A fost o sansa pentru mine. Ce va fi in continuare, doar antrenorul decide. Am jucat bine la Cluj, dar si Stancu a jucat foarte bine meciurile trecute. Orice ar fi, nu sint omul care sa port ura", a conchis Sorin Radoi.

Face cinste
Radoi vrea sa sarbatoreasca impreuna cu colegii reusita de la Cluj. "O sa le fac cinste, cred ca marti, ca atunci o sa fie toti in Timisoara" a spus Radoi. Desi Uhrin le-a dat doua zile libere, el a preferat sa ramina la Timisoara, iar ieri a facut citeva alergari impreuna cu Poli II. "Am preferat sa ma odihnesc, ca alttfel as fi stat mai mult pe drum. Este o anumita oboseala, pentru ca desi am mai jucat si la Poli II , la Liga I e altceva", a spus Radoi.

legenda foto
Radoi a marcat primul sau gol in Liga 1 in poarta Universitatii Cluj
Foto: Raed Krishan

Ingrijorare in defensiva
Iancu este ingrijorat de evolutia defensivei. "Trebuie sa vedem ce motivatie mai are McKain sa joace, din moment ce refuza sa semneze contractul, Cinu face greseli de liga a treia. La Mioveni, la fel, am luat gol pe o greseala a lui Ratiu. Avem mari lipsuri, cu o aparare care era la un moment dat cea mai buna din Liga 1. Asta se vede cu ochiul liber, dar nu sint tehnician, am specialisti cu care vom analiza problema", a spus Iancu. ( Dana Surulescu)

Clasament informativ
Patronul lui Poli s-a declarat nesatisfacut de prestatia echipei, salvata doar de revenirea pe tabela. "Clasamentul in momentul de fata nu este de luat in seama decit informativ. Ma deranjeaza modul in care jucam, avem momente proaste, nu cuplam decit dupa ce primim gol. Partea buna ar fi ca reusim de fiecare data sa revenim. Intram in teren prea umflati, nu luam in seama ce pot sa faca adversarii", a adaugat Iancu. (Dana Surulescu)

sedinta cu Uhrin
Antrenorul ceh, Dusan Uhrin va avea o intilnire marti la Bucuresti cu Marian Iancu, pentru a stabili strategia din perioada urmatoare si in pauza competitiona;a. "Marti ne vedem cu Dusan Uhrin si facem o analiza pe fiecare jucator. Sa vedem cit poate el sa cupleze la obiectivul echipei si vom decide ce este de facut. Vom stabili si programul de iarna, dar trebuie sa analizam totul si sa nu actionam in graba", a explicat Iancu. (Dana Surulescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close