FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - DINAMO 3-1

Robert Dumitru îşi recunoaşte greşelile: "Îmi asum răspunderea. A fost vorba de neşansă"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 18:32

Arbitrul din Liga 1, Robert Dumitru, a vorbit despre evoluţia sa din meciul Vaslui - Dinamo, considerînd că a fost dezavantajat de noroc la faza la care "oaspeţii" ar fi trebuit să primească penalty.

"Sincer să fiu, nu am apucat să analizez partida de aseară. E posibil să fi pierdut un contact, a fost şi chestie de neşansă. M-a prins faza din minutul 2 într-o poziţie care m-a dezavantajat. La viteza jocului mi s-a părut un contact minor şi de asta am lăsat să continue.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI

Dacă dădeam atunci penalty, următoarea obligaţie ar fi fost cartonaşul roşu. Sub nici o formă nu trebuie vorbit despre o rea intenţie a noastră. Poziţia din teren nu ne permite să vedem chiar toate fazele. Nu vreau să intru într-o controversă cu domnul Borcea. Îmi asum greşeala şi voi accepta decizia comisiei. Este o meserie care se duce la limita maximă a înţelegerii. Am vorbit cu asistentul şi neclaritatea pe care am avut-o eu a avut-o şi el", a declarat Robert Dumitru în direct la Contraatac, pe GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merky
merky  •  12 Septembrie 2011, 23:32

un articol interesant pe ://blogulluimerky.blogspot.com/2011/09/robert-dumitru-recunoaste-ca-gresit.html

tonyc78
tonyc78  •  12 Septembrie 2011, 20:25

bine domnu' Dumitru... la mai maree.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează