FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-2

Robert Ion, fotbalistul care a inflamat Dinamo - FC Voluntari: „Cred că au prins curaj după faza asta”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Robert Ion (20 de ani), mijlocașul împrumutat de ilfoveni de la FCSB, a explicat eșecul din Ștefan cel Mare. +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Robert Ion (20 de ani), mijlocașul împrumutat de ilfoveni de la FCSB, a explicat eșecul din Ștefan cel Mare.

Articol de , - Publicat luni, 19 iulie 2021 23:25 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 23:25

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Robert Ion (20 de ani), mijlocașul împrumutat de ilfoveni de la FCSB, a explicat eșecul din Ștefan cel Mare. 

Toate detaliile despre Dinamo - Voluntari, AICI!

Robert Ion a fost cel care a aprins disputa dintre Dinamo și Voluntari. Declarațiile oferite înaintea partidei i-au motivat suplimentar pe elevii lui Dario Bonetti. 

VIDEO Robert Ion, explicații după Dinamo - Voluntari 3-2: „Chiar nu știu ce s-a întâmplat”

„Nu este rezultatul pe care îl așteptam. Știam că va fi o partidă foarte dificilă. S-a înțeles total eronat ce am spus eu, cum că Dinamo ar fi o echipă care poate primi 8-9 goluri. Am vrut să zic că indiferent de ce probleme au ei, noi vom da totul pe teren, să marcăm cât mai multe goluri și să câștigăm meciul. Nicidecum că Dinamo poate să priumească atâtea. 

Nu știu ce s-a întâmplat azi. Puteam închide jocul în minutul 20, prin Vadim (n.r. Rață). Nu s-a întâmplat asta. Cred că au prins un pic de curaj după faza asta. Au marcat repede golul egalizator, mai apoi chiar nu știu să vă explic ce s-a întâmplat. 

Gabi (n.r. Tamaș) ne-a transmis să stăm cu capul sus, este doar prima etapă, nu trebuia să se întâmple acest lucru, să începem așa, dar pe viitor sperăm să culegem cât mai multe puncte”, a spus Robert Ion. 

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini

Cadre din meciul Dinamo - FC Voluntari 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  20 Iulie 2021, 17:03

S-a trezit si asta vorbind fara noima !! El vorbeste despre goluri, cand in realitate nu are loc sa joace la Fcsb, iar la Voluntari este doar rezerva !! Tupeu de pusti fara minte !!

gicab
gicab  •  20 Iulie 2021, 07:25
Postat de amadeus2021 pe 20 Iulie 2021, 05:43

A fost baiatul entuziasmat inainte de meci. Ca de altfel toata presa si toti "cunoscatorii" care dadeau Dinamo victimă sigură. Acum, ce sa zică si el, fcsbistul? O intoarce, ***

Dar asta e...

doar..titi
doar..titi  •  20 Iulie 2021, 06:33

asa e cand se trezesc prostii vorbind!! tu si cu jijel!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează