FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA / 22 IUNIE 2007 / 16:15

Robert Saceanu: "Vrem sa ajungem sus!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2007 00:00

Mijlocasul Universitatii Craiova, Robert Saceanu, implineste astazi 24 de ani. Ziua de nastere, din pacate, nu si-o poate serba alaturi de familie, ci alaturi de colegi, in cantonamentul de la Sinaia. Robert considera ca nu are ce face, pentru ca aceasta este viata de fotbalist. Mijlocasul a acordat un interviu unui ziar din Craiova in care vorbeste despre ziua sa de nastere aniversata in cantonamentul de pe Valea Prahovei si daca a primit sau nu un cadou de la coechipierii sai.

Robert a spus ca nu este pentru prima data cind isi serbeaza ziua de nastere in cantonament. "Nu conteaza prea mult, mai ales ca este o perioada foarte importanta pentru noi, deoarece, asa cum ne pregatim acum, o sa razbim in campionat. Nu stiu cit e de frumoasa, pentru ca au fost antrenamente grele, vor urma altele la fel de dificile, oricum o sa sarbatoresc altadata, cind o sa am timp", a declarat Saceanu. Acesta promite ca le va face cinste colegilor, dupa ce vor ajunge acasa. "Sigur ca o sa le fac cinste, am vorbit deja cu ei, o bere, un pahar cu vin, ce vrea fiecare. E ceva normal pentru ca asa fac toti".

"Leul" din Banie e de parere ca cea mai frumoasa zi de nastere a fost "acum doi ani, pentru ca atunci, exact pe 22 iunie, am intrat pentru prima data in curtea Universitatii, am semnat un precontract si zic eu ca atunci a fost cea mai frumoasa zi de nastere. Contractul cu Universitatea Craiova a fost, cu siguranta, cel mai frumos cadou pe care l-am primit". Robert nu a primit nici un cadou inca de la colegii de echipa, dar nu este dezamagit pentru ca cel mai mult isi doreste multa sanatate, "iar pentru anul acesta o evolutie cit mai buna a mea si a echipei, sa multumim suporterii, pentru ca la Craiova lumea este invatata cu fotbal bun. Vrem sa ajungem si noi acolo, la standardele mai inalte, si sa facem o figura frumoasa!", a incheiat Saceanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează