FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL INTERNATIONAL

Roberto Carlos a semnat cu Fener!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2007 00:00

La 34 de ani, dupa 11 sezoane petrecute la Real Madrid, Roberto Carlos a devenit jucatorul lui Fenerbahce. Ieri, starul brazilian a semnat contractul in fata ziaristilor si a miilor de fani galben-albastri prezenti pe stadionul Sukru Saracoglu. "Sint foarte mindru sa port acest tricou, Fenerbahce e cel mai mare, Ferenbahce campioana", a declarat Carlos, care va avea un salariu anual de 4 milioane de euro.

Nu la Olimpiada
Van Nistelrooy nu va mai participa la Jocurile Olimpice din 2008, desi in Olanda se luase in calcul aceasta varianta. "In acest moment sint din nou in carti la prima reprezentativa. si nu pot participa la competitia de la Beijing", a declarat atacantul lui Real Madrid. Este posibil ca Van Bommel, care nu intra in planul lui Van Basten, sa joace la Olimpiada.
                                         
Suazo la Milan
Chiar daca era anuntat la Inter, atacantul David Suazo (Cagliari, 27 de ani) a ajuns la rivala AC Milan, cistigatoarea Ligii Campionilor. Jucatorul din Honduras a costat 15 milioane de euro. Aflind vestea, patronul lui Inter a explodat: "Suazo avea un acord cu noi. Acordul era total". Tot ieri s-a oficializat si trecerea lui Vincenzo Iaquinta (27 de ani) la Juventus, Udinese primind 11,3 milioane.

"E un catelus"
De-abia s-a incheiat sezonul si Jose Mourinho, managerul lui Chelsea, iar l-a ironizat pe sevcenko. si mai dur, de aceasta data: "Pleaca la Milan? Ar trebui s-o intrebati pe Kristen, sotia lui. La mine acasa, eu sint seful. La sevcenko e altfel. Daca nevasta ridica vocea, el fuge cu coada intre picioare si se refugiaza sub pat". Mourinho i-a impuns si pe jurnalisti. "Noi, cei de la Chelsea, sintem intrebati: De ce doar doua trofee, de ce nu patru?. N-am auzit multi ziaristi intrebindu-i pe Benitez si pe Wenger: ".

Lalas ataca
Presedintele lui LA Galaxy, Alexi Lalas, s-a suparat foc auzind ca "expertii englezi sustin ca Beckham se apropie de retragere prin acest transfer. Ignoranta crasa. E insultator sa spui ca se duce la Hollywood cind el va juca intr-unul din cele mai competitive campionate din lume". Lalas a lovit si in Premier League: "O parte din lume venereaza un produs de second-hand. Dar gusturile nu se discuta".

Refuzat de TSKA
Tristan, atacantul spaniol in virsta de 31 de ani, liber de contract dupa despartirea de Mallorca, a fost oferit clubului bulgar TSKA Sofia. Numai ca Tristan, departe de forma care l-a facut cunoscut la La Coruna, a cerut 600.000 de euro anual. Un salariul considerat mult prea mare de bulgari, care au refuzat.

Politista arbitru
Bibiana Steinhaus va fi prima femeie arbitru profesionist din Germania, unde va conduce pentru inceput meciuri din liga secunda. Politista in virsta de 28 de ani a declarat: "Oamenii trebuie sa respecte regulile. Iar eu stiu sa le aplic". joace la Olimpiada.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează