FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rocadă la FCSB în vară? Planici e dorit în Bundesliga, iar Becali i-ar fi găsit deja înlocuitor

Ranko Veselinovici  / FOTO: Twitter Vojvodina
Ranko Veselinovici / FOTO: Twitter Vojvodina

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 15:49

FCSB nu știe încă dacă va evolua în preliminariile Champions League sau Europa League, însă e gata să ofere o sumă consistentă în schimbul unui fundaș central. 

Conform presei din Serbia, FCSB ar fi înaintat o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru  Ranko Veselinovici, fundașul central de doar 19 ani al Vojvodinei Novi Sad.

Totuși, oficialii Vojvodinei ar vrea să primească 2 milioane pentru jucătorul considerat unul dintre cei mai promițători fundași din campionatul Serbiei.  Veselinovici, care a bifat prezențe în toate naționalele de juniori ale Serbiei, e cotat la 500.000 de euro de site-ul transfermarkt.de. 

Ofertă pentru Planici? 

Sursa citată mai scrie că FCSB l-ar putea ceda pe Bogdan Planici, 26 de ani, în Bundesliga, la Eintracht Frankfurt, acesta fiind și motivul principal pentru care îi caută acestuia un înlocuitor.  Veselinovici ar putea avea astfel o traiectorie asemănătoare cu cea a lui Planici, care a fost achiziționat vara trecută de FCSB tot de la Vojvodina. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ares123
ares123  •  14 Mai 2018, 19:11
Postat de tezeu99 pe 14 Mai 2018, 17:31

FC FCSB vor fi forțați de circumstante (instanta, plata prejudiciului) să se desființeze, nu înțeleg de ce fac planuri de viitor.

Ca sa-ti pui tu intrebari...prostache. Postac talpanist.....

kenzo4play
kenzo4play  •  14 Mai 2018, 18:03
Postat de Francisc Dascal pe 14 Mai 2018, 17:17

DESTEPTAREA CRONICARI Gsp.,POATE NU CUNOASTETI CUVANTUL" ROCADA " DAR ATUNCI SA NU FOLOSITI !!!!!!!! SCHIMB DE LOCURI ESTE EGAL"ROCADA"DAR IN ACEST CAZ NICI VORBA DE ASA CEVA.ERA ROCADA DACA"" VESELINOVICI "" AR VENIIIIIIIII DE LA FRANKFURT,NEPRICEPUTILOR!!!!!SUNTETI VANATORI DE SENZATII TARI,DAR PACAT CA NU CUNOASTETI SENSUL CUVANTULUI FOLOSIT ,DECI LUATI CARTEA IN MANA SI INVATATI EXPRESII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ia schimba tu sensul cuvantului "rocada" si in manualele de sah, dupa bunul tau plac, inteligentule. Ce-ti mai place sa faci pe desteptul, cand tu de fapt esti...

kenzo4play
kenzo4play  •  14 Mai 2018, 17:55
Postat de tezeu99 pe 14 Mai 2018, 17:31

FC FCSB vor fi forțați de circumstante (instanta, plata prejudiciului) să se desființeze, nu înțeleg de ce fac planuri de viitor.

vei intelege mai tarziu, urmand sa mori prin deshidratare de la cate lacrimi vei varsa...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează