FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rocada renegaţilor » Steaua îl vrea pe Kapetanos şi e dispusă să cedeze în Gruia un jucător la schimb

Articol de , - Publicat luni, 05 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 05 august 2013 01:13

Steliştii au găsit atacantul pe care-l căutau, iar acesta e mai aproape decît se aşteptau ei la începutul campaniei de achiziţii.

Soluţia vine de la Cluj, unde Pantelis Kapetanos nu mai e agreat de Mircea Rednic, după ce a avut un conflict cu acesta la un meci amical.

Grecul de 30 de ani e văzut ca varianta ideală avînd în vedere că n-ar avea nevoie de timp de acomodare, din moment ce a mai evoluat în Ghencea în trecut. În plus, stă bine şi din punct de vedere fizic, el făcînd pregătirea fizică alături de lotul CFR-ului în această vară, în Austria, sub comanda "Puriului".

Dacă ar alege un atacant din străinătate, atunci acela ar fi în aceeaşi situaţie în care acum se află Piovaccari. Italianul a ajuns de o lună de zile sub comanda lui Reghecampf şi nici acum nu e bine pus la punct din punct de vedere fizic.

"E liber să plece"
Roş-albaştrii vor să le propună ardelenilor un schimb şi sînt dispuşi să-l ofere celor din Gruia pe Mihai Costea, atacantul de 25 de ani care nu mai intră în planurile lui Reghe. "Nilă" ar fi de acord cu mutarea, avînd în vedere că ar ajunge din nou coleg cu fratele său, Florin Costea. Totuşi, pînă acum, clujenii nu au manifestat nici un interes pentru oltean.

Patronul Arpad Paszkany a anunţat ieri la DigiSport că elenul nu mai face parte din lotul echipei şi că e liber să plece gratis oriunde doreşte: "Eu mi-am dat acordul să se transfere, nu mă interesează unde se duce, nu ştiu dacă va merge la Steaua, nu-i treaba mea. Nu vreau nici un ban pentru el. Am luat decizia asta pentru că Rednic a considerat că are alte opţiuni mai bune pe acest post. Pantelis ne-a ajutat mult, dar în ultimul an n-a mai dat randament".

Steaua confirmă interesul
Managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a recunoscut că vîrful grec e pe placul lor: "Dacă va fi liber, atunci ne va interesa. Faptul că are hîrtie nu e important. Doar o comisie îl poate declara liber de contract. Nu vreau să vorbesc mai multe despre transferul lui, n-aş vrea să cad în ridicol. Pînă cînd nu e liber, nu putem face nimic".

Totuşi, steliştii ar prefera schimbul cu Mihai Costea pentru că, aşa, Reghecampf l-ar avea mult mai repede la dispoziţie pe Kape. În cazul în care s-ar aştepta ca fotbalistul elen să fie declarat liber de contract, mutarea ar putea întîrzia chiar şi o lună de zile.


"Kapetanos e un jucător de care noi ne-am mai interesat. E un atacant pe care-l cunoaştem bine, un vîrf care ştie să marcheze goluri. Dacă vom putea, îl vom transfera pentru că e iubit de fanii Stelei, ştie despre ce e vorba în Ghencea"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

"Pantelis a jucat bine în România la un nivel înalt, a prins şi grupele Champions League, e un fotbalist cu experienţă şi cu siguranţă ne-ar ajuta foarte mult"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

32 de goluri a marcat Kapetanos în 83 de meciuri bifate de el în toate competiţiile, în tricoul Stelei, în perioada iunie 2008 - decembrie 2010

2,4 milioane de euro ar valora acum Kapetanos, conform transfermarkt.de. Cînd a plecat din Ghencea, cota lui era de 2,5 milioane E, iar vîrful l-a atins în decembrie anul trecut: 3,25 milioane de euro

MM îl regretă
În ianuarie, în cantonamentul din Spania, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, întrebat dacă e vreun fotbalist la care consideră că a renunţat prea uşor, Mihai Stoica a răspuns: "Am mulţi ani în fotbal, e posibil să fi fost. Sigur n-a fost Habibou sau Maicon, chiar dacă presa m-a criticat. Poate Kapetanos, dar la momentul acela plecarea lui era o necesitate".

Kapetanos, fanul Stelei
În urmă cu două luni, după ce Gigi Becali a intrat la puşcărie, Pantelis Kapetanos a vorbit despre situaţia Stelei. Grecul a declarat atunci că nu crede că echipa va fi afectată şi o vedea ca o candidată importantă la titlu în acest nou sezon: "Lipsa lui Gigi Becali nu e o problemă pentru Steaua, echipa se va bate la titlu şi fără patron. Steaua, CFR, Petrolul, care a făcut trupă bună, şi Astra. Acestea cred că vor fi echipele fruntaşe în Liga 1".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
cfrclujole
cfrclujole  •  17 August 2013, 10:44

Povesti.

elsopotyi
elsopotyi  •  05 August 2013, 13:12

AM EMOTI CU ACESTE ROCADE SA NU NE FACEM DE RAS IN FATA CELOR CARE NE URASC.SA VEDEM CE FACEECHIPA LUI REDNIC LA VASLUI.DACA PIERDE PLEACA VINE TRICA.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 August 2013, 12:02
Postat de mama.is.here pe 05 August 2013, 11:15

News: stire de ultima ora- Claudiu Raducanu return!

Te-ai gandit vreodata sa inveti engleza?!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează