FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rodion Cămătaru: "Craiova e în primele 3, dar Steaua nu mai face legea în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 10:12

Rodion Cămataru, fost atacant la Universitatea Craiova și Dinamo, a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1.

Fostul jucător crede că CSU Craiova are mari șanse la titlu și o înțeapă pe Steaua.

"Pe Craiova o văd în primele 3, există șanse chiar la titlu. Dar trebuie să se gândească și la următorul aspect: Steaua nu mai este echipa care să facă legea în campionat.  Echipa trebuie să profite de șansa asta! Nu trebuie să ajungem în situația Stelei sau cum s-o mai chema ea", a spus Cami pentru site-ul oficial al celor de la CSU.

După 22 de etape, CSU Craiova este pe locul 3, cu 40 de puncte, iar Steaua este pe 2, cu 41 de puncte. Lider este Viitorul, care are 45 de puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  08 Februarie 2017, 16:45
Postat de jack_the_stripper pe 07 Februarie 2017, 11:12

Vai, ce țâfnos e Cami, fanul Craiovei, CSU, sau cum s-o mai chema ea. Sa-l vedem ce mai zice ”rivalul de moarte” dupa ce o sa faca legea Steaua la Craiova, pe 19...

... cum face "legea" de obicei FCSB, adica cu arbitraje mudare? Pai in tur, exact aceste doua etape ce urmeaza a se juca in revansa, adica cu Voluntari si cu Craiova, FCSB a castigat "cu arbitrii" cel putin 4 puncte! Cu o echipa vai de ea (comparati-o cu ce aveti acum!) si un joc fara niciun orizont sau spectaculozitate, FCSB "se catarase" totusi in fruntea campionatului. Si meciul, dupa cum stii, se va juca la Turnu Severin. Va fi multa lume si, in mod clar, nu adusa de FCSB!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Februarie 2017, 11:12

Vai, ce țâfnos e Cami, fanul Craiovei, CSU, sau cum s-o mai chema ea. Sa-l vedem ce mai zice ”rivalul de moarte” dupa ce o sa faca legea Steaua la Craiova, pe 19...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează