FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Rodion Cămătaru despre motivul pentru care a fost readus Nicolo Napoli: „Asta cred eu”

Nicolo Napoli, imaginea serii la FCU Craiova - Universitatea Craiova
Nicolo Napoli, imaginea serii la FCU Craiova - Universitatea Craiova

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 18:38 / Actualizat luni, 11 martie 2024 19:15

Nicolo Napoli a început al 10-lea mandat pe banca lui FCU Craiova, duminică, în derby-ul cu Universitatea Craiova (1-2).

Pentru Nicolo Napoli, al 10-lea mandat la FCU Craiova a început prost: 1-2 în derby-ul cu Universitatea Craiova. Cu toate acestea, fostul jucător al Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru, susține că tehnicianul italian era cel mai potrivit să preia echipa în plin sezon. Argumente? Experiența și faptul că-i cunoaște pe majoritatea jucătorilor, cu care a lucrat și-n sezonul trecut.

Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu
DINAMO
Pe străzile din București cu Zeljko Kopic: „Vreau să învăț limba română”. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă Dinamo evită și barajul și cum își vede viitorul în alb-roșu

Rodion Cămătaru: „Nicolo Napoli este un vulpoi bătrân”

„Nicolo Napoli ăsta e un vulpoi bătrân şi nu trebuie deloc subestimat. Cei care mai fac câte o glumă despre el că nu vorbeşte bine româneşte ar trebui să îl analizeze pe el ca antrenor, nu după cum vorbeşte.

Iar omul ăsta, dacă vine cu chef de muncă şi este susţinut de toată lumea, păi să ştiţi că Nicolo Napoli este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din prima noastră ligă”, a declarat fostul internațional român pentru editie.ro.

Rodion Cămătaru: „Nu mai aveai timp de experimente”

Atuurile lui Napoli? „Ştie să aşeze jucătorii pe teren şi vede bine jocul. În plus, eu cred că Mititelu l-a readus la Craiova deoarece în momentul ăsta ţie îţi trebuia în vestiar un antrenor care să îţi ştie lotul. Nu mai aveai timp de experimente sau să mai aduci pe nu ştiu eu ce antrenor.

Acelui antrenor îi trebuia timp, îi trebuia timp de acomodare cu lotul, iar în momentul ăsta nimeni nu mai are timp. Play-out-ul începe imediat pentru FCU.

De ce vă spun că Napoli nu e un oricine? Eu l-am văzut pe el şi ca fotbalist. Iar Napoli în Italia nu a fost unul oarecare în Seria A. Napoli a fost un mare fotbalist italian, nu degeaba a fost la Juventus, iar el a evoluat în vremea în care în Italia jucau Maradona şi Gullit", a mai spus Cămătaru.

FCU Craiova debutează în play-out contra lui FC Voluntari

Inițial, patronul lui FCU, Adrian Mititelu, negociase cu Marius Croitoru. Dar nu s-a ajuns la o înțelegere și, în criză de soluții viabile, el s-a întors la Nicolo Napoli, deși susținea că nu-l va mai readuce pe bancă.

FCU demarează în play-out de pe locul 7, de baraj, cu 16 puncte după înjumătățire. Primul adversar: FC Voluntari, care tocmai l-a concediat pe antrenorul Nicolae Dică.

VIDEO. FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2 » Nicolo Napoli, declarații după meci

Mai puteți citi:

Ciudățenie în lupta dintre FCSB și Rapid » S-a mai întâmplat o singură dată în ultimii 8 ani

Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Shogun01
Shogun01  •  12 Martie 2024, 08:26
Postat de legio.sud pe 11 Martie 2024, 20:28

Am înțeles știți și voi că puteți juca la matineu din sezonul următor , Napoli, mititelu și suita sunt obișnuiți cu ora 11:00 .

Voi, cei de la CSU sunteti RUSINEA Romaniei!!! echipa infiintata direct in liga 2. Mai bine jucam la "matineu" decat sa purtam pe umeri, toata viata o rusine care nu se mai poate sterge

fratilitau
fratilitau  •  11 Martie 2024, 22:44

Toate *** știu viitorul FCU Craiova!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  11 Martie 2024, 20:33
Postat de kuba pe 11 Martie 2024, 20:01

Asta știam noi !

Și mai știai ca veți merge în B cu clona voastră cu tot să spargeți semințe de la ora 11!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează