FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Rodion Cămătaru putea ajunge în Germania » Cum a încercat să-l convingă Kaiserslautern să accepte transferul

Rodion Cămătaru în meciul Craiova - Kaiserslautern
Rodion Cămătaru în meciul Craiova - Kaiserslautern

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 16:52

Rodion Cămătaru, marele atacant al Universităţii Craiova, a povestit cum a încercat să-l transfere FC Kaiserslautern în sezonul 1982/1983, cînd echipa sa a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA. Atunci, nemţii ar fi apelat la o familie de români şi la o nemţoaica, pentru a-l convinge pe atacant să semneze.

“M-au scos în oraş, m-au invitat acasă la ei şi mi-au făcut cunoştinţă cu o domnişoara, nemţoaică. După spusele lor, persoana în cauză dorea să se căsătorească, iar ei se gîndiseră la mine. Ne-am văzut atunci, am vorbit şi nimic mai mult. Persoanele in cauza au venit şi la Craiova, la retur.

Au adus cu ei o scrisoare emoţionantă din partea acelei fete, care-mi spunea că îi este dor de mine şi că vrea să ne revedem. Ulterior, aveam să aflu adevărul. Familia de români, dar şi fata, au fost contactaţi de clubul FC Kaiserslautern, cu misiunea precisă de a-mi propune să rămîn defintiv în Germania şi să joc pentru ei. Am rămas pur şi simplu blocat”, a povestit Rodion Camataru la wowbiz.

Playtech: BOMBĂ! Scoțienii: Ianis Hagi PLEACĂ de la Rangers! Gerrard a luat o decizie ȘOC


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Martie 2013, 22:54

Asta a cui legenda erste ? a lui Univ Cv ...a lui Dinamo ...a lui Heerenven ?

danyun
danyun  •  17 Martie 2013, 22:21

O mare vrajeala!Aberatii!

petrusm
petrusm  •  17 Martie 2013, 20:20

RODIOANE , CAT DE MULT TE-AM ADMIRAT CAND TITI TEASCA SI CEILALTI ANTRENORI TE-AU PROMOVAT , OTET, VALENTIN STANESCU, atat de mult m-ai intristat cand te-am vazut la categoria O MARE VEDETA A DINAMOVISTILOR .... Trebuia sa te ABTII SA ARATI CA SIMTI PENTRU DINAMO.... SAU POATE E BINE CA AI FOST SINCER...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează