FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Încă un jucător ce n-a vrut la Dinamo merge la ”frații” de la Cluj! Afacerea se va oficializa mâine, mai e un singur hop de trecut

Ante Roguljic pleacă de la CSU Craiova // FOTO: Imago
Ante Roguljic pleacă de la CSU Craiova // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 21:33 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 23:42

Ante Roguljic, 27 de ani, urmează să fie anunțat mâine, miercuri, la U Cluj, dacă ”Șepcile roșii” ajung la consens cu mijlocașul ofensiv croat, afirmă sursele GSP. Fotbalistul care este în proprietatea Universității Craiova n-a vrut să meargă la Dinamo.

Ante Roguljic, 27 de ani, nu mai este pe lista de viitor a lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova, astfel că de câteva săptămâni își caută un nou angajament.

Luni, patronul juveților, Mihai Rotaru, a transmis că sunt șanse mari ca mijlocașul ofensiv croat să ajungă la U Cluj.

Italianul care a făcut junioratul la AC Milan și Inter le promite play-off-ul fanilor săi din Superliga: „Una dintre cele mai bune echipe din România”
U CLUJ
Italianul care a făcut junioratul la AC Milan și Inter le promite play-off-ul fanilor săi din Superliga: „Una dintre cele mai bune echipe din România”

Este posibil, da. Roguljic își caută echipă, impresarii lui știu mai bine unde și încotro îl îndrumă. Poate să meargă la U Cluj, poate să meargă la altă echipă, dar posibilitatea să rămână în țară este de 40 la sută
Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova, la Fanatik

Ante Roguljic, împrumut până în vară la U Cluj, cu opțiune de cumpărare

Astăzi, U Cluj și clubul din Bănie au ajuns la un acord de principiu pentru ca Roguljic să ajungă pe malul Someșului. Ar fi vorba de un împrumut, cu opțiune de cumpărare la vară. Informație ce-a fost publicată și de ProSport. Ardelenii mai au de rezolvat un singur detaliu, important, înainte de a anunța transferul oficial. Să ajungă mâine la consens și cu fotbalistul!

Neluțu Sabău are încredere că Roguljic poate ajuta foarte mult echipa. Ardelenii au gânduri mari, vor în play-off în actuala ediție, este o luptă acerbă. Roguljic ar putea să nu fie ultimul transfer la U. Mai caută ”un număr 6, dacă se va putea”, au transmis clujenii.

În primele zile din ianuarie, când Universitatea Craiova l-a anunțat pe Roguljic că nu mai face parte din planurile echipei, Zeljko Kopic a încercat să-l convingă pe jucătorul croat să vină la Dinamo, așa cum GSP.ro a informat la momentul respectiv, doar că mijlocașul n-a fost convins să vină să se lupte pentru evitarea retrogradării.

Înainte, mijlocașul lateral stânga Roger a refuzat să meargă la Dinamo și a ales U Cluj.

3goluri în 12 etape a reușit Roguljic în actuala ediție, pentru olteni, plus un assist. În total, are 69 de meciuri în tricoul alb-albaștrilor, 10 goluri și 4 assist-uri

400de mii de euro este cota croatului conform transfermarkt

U Cluj trebuie să rezolve ”cazul Ianis Stoica”

Ardelenii trebuie să rezolve și situația lui Ianis Stoica. Tânărul fotbalist, eligibil U21, a dat bir cu fugiții, se antrenează în Capitală, din sursele ”Șepcilor roșii”, este tentat să plece la Hapoel Beer Sheva, în Israel.

Chiar dacă este doar un jucător împrumutat la U, până la vară, Stoica nu poate pleca fără acord de la Cluj Napoca! A încălcat regulamentul intern de la echipă, nu s-a mai prezentat la antrenament, riscă și suspendarea!

Rămâne de văzut cum va acționa U Cluj și ce se va întâmpla cu Ianis Stoica, 21 de ani, pe mai departe.

9goluri și 4 assist-uri a adunat Stoica pentru U Cluj în această ediție în 23 de meciuri

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Irobiso s-a întors în Superliga, la 6 luni de când optase pentru un transfer dubios. Nu mai are nici cotă pe transfermarkt

EXCLUSIV // VIDEO Bosniacul care vorbește perfect românește: „M-am îndrăgostit de această țară din prima zi”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Ianuarie 2024, 13:22

U Cluj are un super lot, traiasca Boc!

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Ianuarie 2024, 08:44

gesepeule, cati din jucătorii anunțați de voi ca e pe lista lui Dinamo au semnat cu ei..?..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează