FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - JUVENTUS 3-1

Roman i-a exasperat pe fani cu ratările: "Parcă e un blestem" » Un jucător a găsit un inconvenient la noul stadion: "Nu ne ajută"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 21:31

Alexandru Mitriță și Mihai Roman II au vorbit după succesul Craiovei pe teren propriu cu Juventus București, scor 3-1. Primul e deranjat de gazon, în timp ce al doilea e supărat din cauza ratărilor pe care le-a avut în această seară.

"M-am întors acasă și am marcat două goluri pe noul «Ion Oblemenco», sunt foarte fericit că am fost primul marcator român. Gazonul de pe noul stadion nu ne ajută foarte mult, dar încercăm să ne acomodăm pe orice suprafață.

Urmează un meci foarte greu cu Botoşani. Sunt foarte fericit că marcăm, suntem un grup foarte bun şi acest lucru se vede pe teren", a zis Alexandru Mitriță la TV Telekom Sport. 

CE A ZIS MIHAI ROMAN:

"Echipa a făcut un joc bun. Și eu am făcut un joc bun, păcat că nu am încris. Parcă este, nu ştiu, un blestem, să nu-mi intre până acum. Dar, dacă o să continui să muncesc pe aceeaşi linie şi o să am jocuri la fel de consistente, sunt sigur că o să vină şi golul.

Eu am jucat şi al doilea vârf în perioada Pandurii. Încerc să creez ocazii pentru colegii mei, chiar dacă nu dau eu gol. I-am dat două pase de gol lui Mitriţă, echipa a câştigat, am făcut un joc bun şi sunt bucuros pentru victorie.

Sunt puţin supărat că nu am reuşit să înscriu din poziţiile clare în care am fost, dar asta este. Ăsta e atacantul, prinde o zi când mingea nu intră deloc, cum a fost la mine astăzi”, a declarat Mihai Roman.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
936901769693416
Predan Mihai  •  18 Noiembrie 2017, 22:29

o sa marchezi si tu,nu-i nimic !

lionforever
lionforever  •  18 Noiembrie 2017, 22:16

Chiar daca nu a marcat Roman a făcut un joc bun azi doua asisturi plus prezenta in joc și dăruirea pot suplini faptul că ratează cu ușurință , important este că sa pus în slujba echipei azi . Bravo Mihai !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează