FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Ce estimează Zeljko Kopic că vor face Croația și România la Euro 2024 » Sfat pentru tricolori: „Asta vreau și eu la mine la echipă”

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 12:07 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 14:10

Zeljko Kopic, antrenorul croat de la Dinamo, a mărturisit ce așteptări au conaționalii săi vizavi de naționala lui Luka Modric și și-a dat cu părerea despre cum ar putea avea succes România la turneul final din Germania

Naționala este din nou după opt ani la un turneu final al Campionatului European, echipa lui Edward Iordănescu calificându-se, neînvinsă, dintr-o grupă în care Elveția a încheiat pe poziția secundă, iar Israel va juca la "baraj".

Zeljko Kopic nu crede în miracole: „Eu mă bazez pe muncă grea. Trei detalii apreciez la un fotbalist” + Ce spune antrenorul lui Dinamo despre transferuri și despre rivalitatea cu FCSB
DINAMO
Zeljko Kopic nu crede în miracole: „Eu mă bazez pe muncă grea. Trei detalii apreciez la un fotbalist” + Ce spune antrenorul lui Dinamo despre transferuri și despre rivalitatea cu FCSB

Sorții au oferit tricolorilor o grupă interesantă, abordabilă, la Euro 2024. Adversare vor fi Belgia, Slovacia și una dintre Israel / Bosnia / Islanda / Ucraina. Semifinalele pentru al 4-lea loc în grupa E sunt Bosnia – Ucraina și Israel – Islanda.

Cea mai tare grupă în acest moment este B: Spania, Croația, Italia și Albania.

Zeljko Kopic despre grupa Croației: „Este normal ca suporterii să aibă așteptări de a fi mereu în primele patru"

Dinamovistul Zeljko Kopic a oferit în preajma Sărbătorilor un interviu-eveniment Gazetei Sporturilor și, printre subiectele abordate, a fost cel legat de Euro 2024, turneu final ce se va desfășura în Germania.

„Grupa Croației este mai puternică. Avem echipă foarte bună, dar am avut și noi o perioadă în octombrie, nu am jucat bine, dar am revenit și am rezolvat situația în ultimele două meciuri. Nu va fi ușor, totul depinde de forma jucătorilor la acel moment.

Când termini în top 3 de fiecare dată la ultimele două Campionate Mondiale, când ai jucători la cel mai înalt nivel, este normal ca suporterii să aibă așteptări de a fi mereu în primele patru echipe la orice turneu final, dacă e european sau mondial", a transmis Zeljko Kopic într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Zeljko Kopic vorbește despre familia din interiorul unei echipe: „Nu întotdeauna calitatea unor jucători face diferența”

Antrenorul „câinilor" știe despre rezultatele tricolorilor, dar nu s-a aventurat în a-și da cu părerea despre jucători în parte. A fost diplomat. Totuși, a făcut o conexiune în ceea ce trebuie să aibă România la Euro 2024 și situația de la Dinamo.

„Știu câțiva jucători de la naționala României, dar nu am informațiile toate de a-mi forma o idee clară. De la croați știu fiecare jucător din ultimii 10-15 ani ce poate, unde joacă, de ce, toate detaliile. 

E greu să spun acum ce așteptări ar trebui să existe vizavi de fotbaliștii români, dar voi urmări cu mai multă atenție pentru a înțelege mai bine echipa națională și ceea ce ar putea obține la Euro 2024.

Întotdeauna este vorba de calitatea jucătorilor, dar nu aceasta face mereu diferența. Când vine vorba de o echipă națională, este bine să creezi ceea ce este denumită ca fiind «familie».

Să creezi conexiuni puternice între jucători, de aceea ajută și experiența unor foști fotbaliști importanți, care să fie în angrenajul formației. 

La croați sunt Olic, Corluka, mai sunt mulți apropiați de staff, aceste conexiuni fac ca oamenii să se apropie. Asta vreau și eu la Dinamo, nu este vorba doar de calitatea individuală, ci de conexiunea tuturor din grup, pentru ca împreună să se treacă peste momentele grele.

Când vine vorba de reguli, de conexiuni, nu se negociază nimic, nu poate veni nimeni să întrerupă ceea ce se leagă", a mai declarat tehnicianul croat.

Citește și alte știri:

„Pupat toți Piața Endependenți!” » Petrolul i-a stabilit soarta lui Florin Pîrvu!

De colecție, nu de arat pe ogor! Tractor Porsche pentru miliardarul român Ion Țiriac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  01 Ianuarie 2024, 14:28

Ăsta e ca Iliescu , vorbește o oră , dar de fapt nu spune nimic ... Banalitățile astea le putea zice orice drojdier din Vaslui ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează