FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu l-a luat la ochi pe Robert Moldoveanu, atacantul lui Dinamo: „Suporterii sunt senisibili la așa ceva! Am pățit-o și eu așa acum 20 de ani”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 15:46

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul naționalei de tineret, a vorbit într-o conferință de presă despre Robert Moldoveanu (21 de ani), atacantul lui Dinamo. 

Antrenorul a analizat schimbarea de look a vârfului dinamovist, care s-a vopsit blond, și i-a atras atenția acestuia. 

VIDEO cu mesajul lui Adi Mutu pentru Robert Moldoveanu

„Nu l-am certat pe Robert Moldoveanu pentru noul look. I-am atras atenția! Știu foarte bine că suporterii sunt sensibili la astfel de lucruri. Am trăit-o și eu pe pielea mea. Și de freza mea se legau acum 20 de ani. Am fost criticat și fluierat la meciurile naționalei. Nu vreau să i se întâmple și lui.  

Vreau ca lumea să se uite la prestația lui, nu la freza pe care a avut-o. Le voi da sfaturi jucătorilor, vreau ca ei să fie concentrați. Nu vreau să iasă în evidență lucrurile extrafotbal de la jucătorii mei. Tocmai pentru că am o experiență în astfel de lucruri le pot spune multe. 

Lucrurile pe care ei le fac acum, le-am făcut și eu. Îmi dau seama că nu mi-au adus nimic nou, în plus, vreo 50 de goluri marcate. Nimic! Ba din contră, au adus un val de antipatie la 21 de ani, o vârstă la care nu aveam nevoie de asta. Nu vreau să li se întâmple și lor”, a declarat Adi Mutu la conferința de presă. 

Vezi și: 

VIDEO Adi Mutu îi răspunde lui Mircea Lucescu: „Nu trebuie să dovedesc ceva contestatarilor” » Vrea să se vadă cu Victor Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bisisica5
bisisica5  •  20 Ianuarie 2020, 06:22
Postat de hammer100 pe 19 Ianuarie 2020, 16:21

robert moldoveanu? bai mutule tu esti prost sau te faci. radoi a calificat nationala fara niciun ***. sper sa nu fii tu *** sa chemi si sa titularizei *** din vitan barzesti ca zbori repede de acolo bai baiatule.

Da bai randoom tu il schimbi pe Mutu daca baga dinamovisti la U21 in echipa , hahhahahha, *** baiatule, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

persanu
persanu  •  19 Ianuarie 2020, 21:05

Trebuie sa ai maxim 2 neuroni sa te iei de look-ul cuiva. Ce treaba are look-ul cu prestația de pe terenul de fotbal??? Suporterii nu sunt întotdeauna cei mai open mind, defapt nici nu trebuie sa fi Open Mind ci să gândești, nimic mai mult. Mutu a făcut bine ca ia spus prin ce a trecut el, dar mai bine era sa nu o facă public. Dar astea sunt lucruri care le învață in timp, la fel ca antrenoratul.

394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Ianuarie 2020, 18:13

D-le Adrian Mutu, daca de la Arges ai fi venit la Steaua, ai fi avut si suporteri si in special PRESA, si acum tu ai fi fost 'regele'fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează