FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu, primele declarații după ce a fost ales la U21: „Era și timpul”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 20:41

Adi Mutu (41 de ani) a venit azi în România pentru a discuta cu FRF detaliile contractului pentru postul de selecționer al României U21. 

„Briliantul” a acordat un interviu pe aeroport și a vorbit despre ce înseamnă pentru el postul de selecționer al naționalei de tineret. 

„Astfel de provocări îmi plac cel mai mult. Era și timpul pentru o astfel de provocare! Am aflat săptămâna trecută, înainte de ziua mea. Am primit vestea cu mare bucurie. Sunt onorat. Dar e și o mare responsabilitate pentru că vin după Mirel Rădoi. Va fi greu. A făcut o treabă bună. Îi urez multă baftă lui Mirel pentru că echipa de seniori e cea mai importantă.   

Avem mult de muncă pentru că lucrurile nu sunt așa de roz. Avem de tras. Trebuie să ne consolidăm locul 2 în grupă și să ne calificăm la EURO. Trebuie să ieșim de pe teren cu tricoul transpirat când jucăm pentru națională.

O să vorbesc cu Mirel pentru că trebuie ca loturile să fie conturate.  O să văd ce jucători va lua pentru baraj. O să am o discuție cu președintele Răzvan Burleanu și după vom face anunțul”, a declarat Adi Mutu la TV Telekom Sport. 

Fanii nu au încredere în Adi Mutu 

Imediat după anunțul FRF, GSP.ro a realizat un sondaj în care le-a dat posibilitatea cititorilor să-și exprime o opinie cu privire la antrenorul Adi Mutu. Aproape 30.00 de cititori au răspuns la întrebarea „Va reuși Mutu să ducă România U21 la Europeanul din 2021?”. 

Marea majoritate a acestora nu văd cu ochi buni numirea fostului atacant și consideră că acesta nu va reuși calificarea la CE.  Dintre cei care au răspuns, 23.234 cred că Mutu nu va duce naționala la EURO 2021.

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu, primele declarații după ce a fost ales la U21: „Era și timpul”

România U21 ocupă în acest moment poziția secundă în grupa din preliminariile EURO 2021, cu 10 puncte strânse în 5 meciuri.

Citește și:

EXCLUSIV // GSP dezvăluie culisele instalării lui Mutu » Ordonată pe axa Anamaria-Bodescu-Burleanu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
933121246783183
Martha Iulian  •  14 Ianuarie 2020, 08:49

Ce exemplu este Mutu pentru tineri? Cam cum ii poate motiva? Ma opresc aici cu întrebările sa nu fiu răutăcios.... Oricum proasta alegere FRF....langa CHIVU, altfel se lucra...

cornelconasu
cornelconasu  •  14 Ianuarie 2020, 00:21

Mutu nu va mai avea echipa formată pe carea avut-o Rădoi și mulți din ei nu vor mai fi la U 21 !

hammer100
hammer100  •  13 Ianuarie 2020, 21:03

imi poate explica cineva cum a reusit mutu sa tina voluntariul in prima liga? adica wtf?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close