FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Românii de la Ludogoreț nu văd cu ochi prea buni plecarea lui Popa de la Steaua: "Au pierdut din forță"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 21:27

Cosmin Moți și Claudiu Keșeru au comentat plecarea lui Adrian Popa de la Steaua la Reading. 

Ambii se bucură pentru mutarea stelistului, însă sunt convinși că pentru Steaua nu este deloc bine, Adi Popa fiind unul dintre oamenii de bază ai echipei. 

"Pentru el e bine, dar pentru Steaua nu prea sună bine. Cred că era un jucător care îi ajuta foarte mult şi cred că au pierdut din forţă", a declarat Cosmin Moţi pentru Dolce Sport.

"Părea entuziasmat de pasul pe care îl face. Mă bucur mult pentru el, pentru că merită. Şi, cu siguranţă va face treaba bună acolo", a spus Keşeru pentru Dolce Sport.

600.000 €primește Steaua în schimbul lui Adi Popa, care va câștiga 700.000 de euro pe sezon acolo 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rastaman85
rastaman85  •  28 Ianuarie 2017, 22:40

Au pierdut pe dreaq! Au pierdut un bezmetic care alerga cu capul in pamant si centra prin plopi! Jakolis e de 3 ori mai bun decat trompeta asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează