FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Romanul verde

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 iulie 2007 00:00

Becali a facut show ieri la antrenamentul Stelei, parasind terenul doar dupa ce Hagi a cerut ca sedinta de pregatire sa nu fie perturbata

Aparitia lui Gigi Becali in cantonamentul Stelei de la Kaprun a mutat intreaga atentie a presei dinspre echipa inspre patronul echipei, care a facut un adevarat circ.

Mai intii, la meciul amical de vineri seara, a aparut la stadion si imediat si-a cumparat sandwichuri, pe care le-a mincat pe gazon. Apoi s-a dus in dreptul jucatorilor care se incalzeau, a cerut o minge si a schimbat pase cu Paraschiv si Ochirosii. In timpul meciului, Becali a strigat catre Neaga, inainte de o lovitura libera. "Sa dai la poarta si sa dai gol!", i-a zis Gigi, insa Rica a pasat la un coechipier. "Ce faci, Rica, nu asculti ce zice patronul?", a continuat Gigi spre amuzamentul romanilor din tribuna.

Gigi contra Hrebenciuc
Ieri, a fost din nou in prim-plan. A venit la terenul de antrenament pe bicicleta. A intrat direct pe teren, a cerut o minge si a inceput sa faca duble. "Ia uite aici ce stie sa faca patronul Stelei, nu ca Borcea ala, care e antitalent", spunea Gigi rizind. Apoi, desi echipa se antrena pe acelasi teren, Becali a dat drumul unui meci 4 contra 4, in joc prinzindu-i si pe Virgil Becali, Teia Sponte, Valeriu Argaseala si Viorel Hrebenciuc, ultimul in pantaloni de stofa, camasa si pantofi. Pe margine a ramas doar Viorel Paunescu, care, in ciuda insistentelor lui Gigi, nu a vrut sa joace.

Hagi l-a dat afara de pe teren
Becali a facut deliciul spectatorilor, el jucind aproape tot meciul cu miinile in sold, chiar si atunci cind avea mingea la picior! Primul gol l-a reusit chiar Gigi, cu largul concurs al portarului de ocazie Virgil, acesta lasindu-si varul sa marcheze, pentru ca apoi sa aplaude reusita. Hagi a intrerupt brusc meciul organizat ad-hoc. "Haide, gata, iesiti de acolo, ca sintem la antrenament!", le-a strigat Gica pe un ton ridicat. Becali s-a conformat, s-a dus pe margine si s-a intins pe jos, cerind o sticla de Gatorade. El a urmarit apoi toata sedinta de pregatire tolanit pe iarba.





S-au antrenat printre cirnati si bere
Linga terenul de antrenament, ieri a fost organizata o serbare cimpeneasca, asa cum e obiceiul in fiecare simbata la Kaprun. Stelistii au fost nevoiti sa-si faca loc printre concurentele de la penatque (foto), un joc cu bile, care trebuie aruncate in nisip, dar si printre gratarele cu cirnati si lazile de bere. "E cam dificil sa te antrenezi prin miros de mici si bere, dar nu cred ca avem motive sa ne plingem", a comentat Lovin situatia.


Bostina a revenit
De ieri, Hagi are un jucator in plus la antrenamente. Este vorba despre Gabriel Bostina (foto), ajuns in cantonamentul de la Kaprun vineri seara. El a absentat pina acum pentru ca a ramas in tara sa-si sustina examenul de licenta.



"Hagi ne e aproape"
Florin Lovin a povestit cum au decurs primele 5 zile de colaborare cu Hagi. "Este foarte apropiat de noi, ne e chiar prieten. Cred ca aici sta cheia reusitei unui antrenor in Ghencea, pentru ca la Steaua nu poti sa fii un tehnician foarte, foarte strict, trebuie sa le lasi jucatorilor placerea de a juca si noi o avem cu Hagi, deocamdata", a spus Lovin, care a comentat si plecarea lui Paraschiv la Rimini: "A gindit din punct de vedere financiar, asa cum facem toti. Dau un singur exemplu, multi dintre cei care au cistigat Cupa Campionilor in 1986 n-au azi o situatia materiala foarte buna. Banii sint si ei importanti".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează