LIGA 1  ·  FCSB

FCSB - CFR CLUJ // VIDEO Derapaj sexist al lui Romario Benzar: „Acum vă pricepeți și la fotbal?”

Romario Benzar
Romario Benzar

Sambata, 18 Mai 2019, 11:16

Romario Benzar, fundașul dreapta de la FCSB, a avut o reacție deplasată la conferința de presă înainte de meciul cu CFR Cluj.

Întrebat de reporterul TV Telekom Sport ce a învățat de la antrenorul Mihai Teja, Romario Benzar a avut o remarcă sexistă la adresa jurnalistei.

Dialogul complet

- Ce ai învățat de la domnul Teja?
- Multe. Nu o să stau să vă explic acum.

- Dar poți.
- Am învățat multe. Acum vă pricepeți și la fotbal ca să vă explic ce am învățat eu de la Teja?

- Poți să mă înveți. Dacă-mi dai tu detaliile, pot să învăț

În acel moment, o altă persoană a intervenit și a taxat declarația lui Benzar: „Răutățile gratuite nu își au rostul pentru că nici tu n-ai jucat bine în toate meciurile. Deci...” Ulterior, Benzar și-a recunoscut eroarea. „Da, așa e. Îmi cer scuze”, a fost replica fundașului.

 

 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport și liveTEXT și video pe GSP.RO.

Vezi și:

VIDEO Mihai Teja, ultima conferință ca antrenor la FCSB: „Strategia e ca Becali să transfere jucătorii! E greu să aduci ce vrei tu”Cosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (22)

dragos_chiva  •  18 Mai 2019, 20:24

Eu nu am găsit nicio afirmație sexistă în declarațiile lui Benzar deși am încercat. În primul rând el nu se adresează unei audiențe strict feminine ci uneia mixte (se aud voci de bărbat din sală). În al doilea rând substanța mesajului nu are nimic sexist fiindcă el se referă la nivelul de cunoaștere al jurnalistului sportiv din media care este extrem de scăzut azi. Tot așa cum este și nivelul jurnalistului care a conceput acest articol (nesemnat, specialitatea casei la Gazetă) ca fiind demascator la adresa unui presupus "sexist"...Micilor progresiști marxiști intenaționaliști care colcăiți prin toate trusturile media, ați învățat deja care sunt sintagmele favorite ale pitbulilor ce vă școlesc și vă mână la luptă și nu pierdeți nicio ocazie să mai demascați/denunțați pe cineva, dar dacă cineva vă citește cu atenție și nu se lasă dus de val vede că scrieți o groază de prostii.

its1134  •  18 Mai 2019, 18:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciclistul  •  18 Mai 2019, 16:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1