FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV

Romeo Pașcu revine în conducerea lui FC Brașov, după plecarea lui Zotta: "Lupta pentru evitarea retrogradării este una dură"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 16:52

FC Brașov și-a schimbat conducerea. Fostul arbitru Constantin Zotta a părăsit gruparea de sub Tîmpa, iar noul președinte onorific al clubului este Romeo Pașcu. Director general a devenit Ilie Vâju, iar Florin Ghimbășan - director adjunct.

"Eu sînt de ceva vreme consilier al clubului și voi rămîne în această poziție. Îmi văd de bătrînețile mele. Sînt oameni în conducere care se ocupă de club. Dacă îmi vor cere un sfat, îi voi ajuta. Lupta pentru evitarea retrogradării este una dură. Sînt echipe bune care se «bat» să rămînă în Liga 1. FC Brașov dacă o învinge pe Rapid, în mare măsură scapă”, a declarat Romeo Pașcu pentru steagu.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Aprilie 2015, 17:08
Postat de portardelegenda pe 22 Aprilie 2015, 19:15

toti merg inainte doar steagu inapoi . Foarte tare frate

Adamache, bravo tăticu'...eu am ținut cu Rapidu' si Steagu' de cand mă știu pe fața pamântului! Îi dădeam mingile lui nea Sterică Adamache...eh...mai am doar Rapid Vertical! Atât....Steagu' nu mai exista de cand l-au băgat *** astia in blaturi, din anii '80. Cu regret.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  22 Aprilie 2015, 19:15

toti merg inainte doar steagu inapoi . Foarte tare frate

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  22 Aprilie 2015, 17:42

Schimbare ***. Directoru' onorific...are meritul de a fi omorat spiritul marii echipe Steagu' Rosu. El, impreuna cu oracolu' Dragomir, au bagat clubul in cooperativa, in anii '80! Spectatorii au disparut aproape instantaneu! Nefiind prosti! Acum, mai merg neamurile jucatorilor...Bleah...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează