FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Romeo Paşcu: “Vamă s-a autopropus la Steaua, Dinamo şi Astra!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Fostul conducător al formaţiei FC Braşov, Romeo Pascu, i-a răspuns dur lui Dinu Gheorghe, după ce preşedintele Rapidului îl acuzase că vrea să revină la clubul de sub Tîmpa.

 

„Vamă vorbeşte de mine?! El n-are nicio cătare. El se bagă la FC Braşov şi azi, nu eu. A venit cu Materazzi ăla, de rîdeau jucătorii de el şi a fost demis după trei zile. Apoi cu Marian Rada a vrut să facă o enclavă a lui Rapid Bucuresti la Braşov, era normal. De ce ne tot mirăm? Mă tem eu de Dinu Vamă? El e un bun conducator, dar nu are ce să facă cu mine. El a avut rezultate la Rapid, în timp ce eu am fost 37 de ani conducător de fotbal", a comentat Romeo Paşcu.

"Cum îşi permite el să mă facă pe mine derbedeu­? O să spun mai multe la finalul sezonului. Să vedem atunci cu clasamentul în mînă cine are dreptate. Dinu Vamă care a luat jucătorii de la Braşov şi Neculaie a pierdut cel puţin un million de euro, fiindcă Timişoara oferea 1,1 milioane de euro doar pe Roman! Ce rezultate a avut el la FC Braşov?! El cu peste 4 milioane de euro a terminat pe 9. Neculaie mă dădea afară dacă eram pe locul 9! Eu cu 870.000 de dolari am dus Braşovul pe locul 3 şi în Cupa UEFA. Vamă vorbeşte de mine, când el s-a oferit pe la Steaua, Dinamo şi Astra, am acte care dovedesc asta”, a declarat Paşcu la Novatv.

Romeo Paşcu este în prezent observator FRF la partidele din fotbalul românesc.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
justynbv
justynbv  •  01 Noiembrie 2010, 23:18

stie nea romica ce stie...

napoltenian
napoltenian  •  13 Octombrie 2010, 08:30

cautati pe youtube: "MIRCEA SANDU CORRUPT PRESIDENT OF ROMANIAN FOOTBALL FEDERATION" sau vedeti linkul in profilul meu E ULTIMU LUCRU CARE IL MAI FAC LEGAT DE FOTBAL. CAT VA FI MIRCEA SANDUVA FI O JAPCA

costibb
costibb  •  12 Octombrie 2010, 17:07

ce-i putem cere lui dinu vama?a ramas cu sechele de pe vremea cand facea "afaceri" la vama,si acum nu mai stie altceva,decat sa fure ca-n codru,si sa jigneasca alte echipe(in special steaua si dinamo)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează