FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Romera a prelungit cu Dinamo și atacă deja următorul sezon: ”Titlul și grupele Europa League”

Romera n-a avut concurent pe banda dreaptă în primul său sezon la Dinamo, acum va intra în luptă cu Alin Dudea (19 ani), reprofilat din mijlocaș central
Romera n-a avut concurent pe banda dreaptă în primul său sezon la Dinamo, acum va intra în luptă cu Alin Dudea (19 ani), reprofilat din mijlocaș central

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2017 00:00

Romera Navarro (29 de ani) a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor care sunt motivațiile sale după ce a semnat noul contract cu Dinamo.

Fundașul dreapta Romera Navarro a semnat, prin fax, un nou contract cu Dinamo, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la începutul săptămânii, și își vede în continuare de vacanță la Valencia.

Spaniolul de 29 de ani a mărturisit că este fericit să continue încă un sezon în alb-roșu, iar așteptările sunt mai mari după primul campionat petrecut în Ștefan cel Mare.

Ibericul a câștigat Cupa Ligii și a încheiat pe locul 3 în Liga 1, dar are vise mai importante în proxima stagiune.

Fără negocieri

"A fost întotdeauna prioritatea mea să-mi prelungesc acordul cu Dinamo. N-am negociat nimic, mi-era totul clar. Contractul era de genul un an plus un an, iar clubul a activat al doilea sezon.

Dorința mea este să devin campion cu Dinamo în 2018, vom lupta întreaga ediție pentru acest obiectiv. Va fi o luptă lungă și puternică, dar vom fi ajutați de suportul fanilor noștri fantastici.

Iubesc ceea ce fac suporterii la stadion la meciurile noastre și cred că vor fi și mai aproape de noi dacă vom fi în bătălia pentru titlu", a explicat Romera pentru Gazetă.

"Vom rezista"

Spaniolul mai are o țintă, în viitorul apropiat: "Campionatul este o țintă, dar nu singura. Pentru mine ar fi un vis să joc în grupele Europa League, să atingem această fază. Vom rezista pe mai multe fronturi, vom fi și mai motivați și mai puternici dacă vom ajunge în grupele acestei competiții. Am fi foarte mândri să reprezentăm România în Europa".

2goluri și 3 assist-uri a reușit Romera pentru Dinamo în primul sezon în 39 de meciuri

6.500 €este noul salariu lunar al spaniolului în Ștefan cel Mare, prin noul contract

Fanii vor să iasă în stradă

Suporterii amenință că vor face demersurile legale pentru a organiza un miting, fiind dezamăgiți de tergiversările legate de a lua o decizie clară privind modernizarea stadionului în cadrul programului UEFA 2020.

Fanii dialoghează pe rețelele de socializare și vor să știe dacă decizia ar avea sprijinul "ultrașilor", pentru ca mișcarea să poată avea și succes.

CS Dinamo vrea rezilierea contractului de asociere cu ACS FC Dinamo, fiecare societate fiind pe poziție de forță și acuzându-se de datorii de 1,5 milioane de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
redshow
redshow  •  01 Iunie 2017, 10:01

Mereu " La anul" . Bravo Romera . Mentalitate de invingator !!!!!! Sunt curios ce-o sa ne mai zici ...la anul

bakunin
bakunin  •  01 Iunie 2017, 09:56
Postat de iosif_vs pe 01 Iunie 2017, 09:23

Inca un slujitor entuziast la rinamo.. o sa-i treaca repede

Cei de la bucatarie i-au incurcat portia cu a lui sadiku' ***, asa se explica prezenta lobodei toxice in ciorba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Iunie 2017, 09:49
Postat de mariuss72 pe 01 Iunie 2017, 09:38

Nu e niciun protest organizat de fani, e doar o diversiune, mai interesati-va. Ontopic, bravo Romera, baiat cu caracter, te asteptam cu multe centrari bune, sa iasa goluri in poarta ***.

nu numai asta este gresit. CS Dinamo nu e societate, e club sportiv multidisciplinar, de departe cel mai puternic club din Romania, cu peste 22 de mii de titluri olimpice, mondiale, europene, universitare, balcanice si nationale. numai ea singura, greutatea fizica a trofeelor si medaliilor ar rupe in doua sandramaua povestitorilor. dar, sa il asteptam pe zecs de la match, el le stie pe toate si nimic, fiind frate cu Nimicul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează