FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Ronaldo Deaconu a semnat în Superliga și transmite: „În 30 de secunde ne-am înțeles. Vreau să fiu decisiv”

Ronaldo Deaconu/ foto Imago Images
Ronaldo Deaconu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 15:40 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 16:19

Ronaldo Deaconu (26 de ani), mijlocaș ofensiv, a semnat cu Farul până în 2026 și a oferit primele declarații din postura de jucător al constănțenilor.

Deaconu a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa poloneză Korona Kielce, apoi s-a înțeles cu Farul „în 30 de secunde”. El a fost dorit și de Dinamo în acest mercato, însă proiectul lui Hagi l-a atras. Farul e pe locul 6, de play-off, în timp ce Dinamo e pe 15, loc retrogradabil.

VIDEO. Ronaldo Deaconu, după ce a semnat cu Farul: „Negocierea a durat 30 de secunde”

„În primul rând, am terminat cu Korona pe cale amiabilă. Vreau să îi mulțumesc directorului Pawel Golanski pentru suport și încredere. Le mulțumesc tuturor celor din familia Koronei. Sunt fericit că am ajuns la Farul. Am negociat 30 de secunde. Am acceptat imediat, a fost, cred, cea mai scurtă negociere pe care am avut-o. 

FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit să cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu mă ocup de transferuri”
FCSB
FCSB și-a prezentat noile achiziții: „Nu mi-a venit să cred” » Ce spune Elias Charalambous despre lot + „Nu eu mă ocup de transferuri”

Au fost cele mai inspirate 30 de secunde din viața mea. Sunt fericit că am venit să joc pentru campionii României. E o echipă cu obiective mari. Vreau să ma bat la titlu și la grupele Ligii Campionilor. Mi-am dorit mult să vin aici. Au fost negocieri scurte pentru că Farul înseamnă performanță. 

În sfârșit mă pot lupta pentru obiective mari, pentru trofee. Îmi propun să fiu decisiv, să ajut echipa și să ne îndeplinit obiectivele, să ne batem la trofee. Și în urmă cu doi ani am negociat și mi-a părut rău că nu am ajuns la Farul. Mă bucur că am venit, echipa se potrivește cu stilul meu. 

Grupul e frumos, tânăr, dornic de performanță. A fost un campionat echilibrat, toată lumea a câștigat cu toată lumea. Primul pas e să intrăm în play-off și apoi vrem să urcăm mai mult”, a declarat Ronaldo Deaconu, pentru Farul TV.

3 goluriîn 17 meciuri a reușit Ronaldo Deaconu pentru Korona Kielce în acest sezon de campionat

Citește și alte știri din Superliga

Jucătorul pe care Dan Șucu a anunțat că-l vrea a refuzat Rapidul! Rămâne în Superligă
RAPID
Jucătorul pe care Dan Șucu a anunțat că-l vrea a refuzat Rapidul! Rămâne în Superligă
Uluitor! Aici se antrenează echipa din Liga 1 în cantonament
CANTONAMENT
Uluitor! Aici se antrenează echipa din Liga 1 în cantonament

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gojgaru
gojgaru  •  08 Ianuarie 2024, 19:48
Postat de dobrin pe 08 Ianuarie 2024, 17:00

Patronul Farului vrea sa castige Liga Campionilor. I-a adus pe micii Rivaldo, Ronaldo, iar de la vara vine si Hagi!

O castiga sigur daca prin cine stie ce minune ia din nou campionatul si-n preliminarii nu se intalneste din nou cu sherifii :)))

b77uhk
b77uhk  •  08 Ianuarie 2024, 19:02

În vară își caută echipă, Hagi este Jiji 2????????????

demolarii
demolarii  •  08 Ianuarie 2024, 18:54

Când joci în campionatul polonez , ca s-o jucător de fotbal ai 2 directi: 1. Prima te duce la un nivel la care au ajuns Lato sau Levandovski. 2. A doua directie te aduce înapoi în Superliga golgheterului Claudiu Raducanu și a celebrului Bunica. Oare de ce a ales a 2-a direcție un jucător asa talentat? Dinamo a făcut 1 singur transfer. Și presa a aflat de jucătorul respectiv doar după semnarea contractului. În rest o grămadă de transferuri ratate în presa. În realitate, multe semne de întrebare legate de valoarea jucătorilor. Sincer, în lotul lui Dinamo sunt vreo 2-3 jucători cel puțin la fel de talentați ca Deaconul. Dar cu alt tip de impresari și cu alta cultura....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează