FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ronny Levy a vorbit aseară cu Gazeta: "Am adormit cu DVD-urile Stelei în braţe!"

Levy va avea un salariu lunar de 17.000 de euro
Levy va avea un salariu lunar de 17.000 de euro

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 23:08

Levy se întoarce în această dimineaţă la Bucureşti, după 4 zile petrecute în Israel "în care am studiat nonstop jocul noii mele echipe".


Aseară, la fix ora stabilită, 21:30, Ronny Levy a răspuns amabil la apelul Gazetei. "N-am veşti senzaţionale pentru voi, dar dacă am promis că vorbim...". Dialogul de 15 minute s-a încheiat cu un mesaj în limba română al tehnicianului de 44 de ani, "La revedere! De acum nu mă mai interesează decît Steaua, sper ca toţi suporterii să fie alături de noi!", semn că diferendul cu Beitar Ierusalim nu-l va împiedica să antreneze în Ghencea.

- Cum e, domnule Levy, aţi lămurit problema cu fostul dumneavoastră club?
- Avocatul meu a ţinut legătura cu şefii lui Beitar, cărora le-a explicat situaţia şi într-o scrisoare oficială. Din păcate, situaţia la fosta mea echipă e mai complicată, nu se mai ştie exact cine va investi în continuare, ce se va întîmpla cu jucătorii...

- S-a clarificat şi cine plăteşte despăgubirea de 100.000 de euro pe care o solicită cei de la Beitar?
- N-aş vrea să vorbesc acum despre asta, eu ştiu doar că am avut acceptul patronului Arkadi Gaidamak de a veni la Bucureşti să tratez cu Steaua. Iar dacă omul numărul 1 în club mi-a dat voie...

- Veniţi şi cu Ben Shushan în avion?
- Acum, nu! Amit e un băiat formidabil, un fotbalist extrem de interesant, pe care MM Stoica îl cunoaşte bine. Sper să-l putem lua.

- Şefii lui Beitar ţin la preţ?
- Avînd în vedere în ce situaţie financiară precară se găseşte clubul, cred că e şi interesul lor să-l vîndă.

- Despre lotul Stelei v-aţi făcut o părere? Pe ce posturi ar mai trebui achiziţii?
- Să ştii că în aceste 3-4 zile petrecute acasă am adormit de fiecare dată cu DVD-urile partidelor noii mele echipe în braţe! N-o să mă apuc să discut în presă despre fiecare jucător în parte, tot ce pot să spun e că lotul e competitiv, pe majoritatea îi şi cunosc foarte bine. Mai multe, la Bucureşti, la reunire!

"Vin la Steaua să iau titlul! Doar la asta mă gîndesc de cînd am acceptat oferta"
Ronny Levy, antrenor Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alucian75
alucian75  •  16 Iunie 2011, 17:42

Normal ca a adormit, ca si eu adormeam la meciurile lor in ultimul timp!

filozoful
filozoful  •  15 Iunie 2011, 14:35

..HAHAHA ...MEGA-ULTRA-SUPER-HIPER-GIGA CRESTINUL CREDINCIOS ,GIGI,A ANGAJAT UN "OVREI",DIN NATIA CELOR CARE L-AU VANDUT PE ISUS..........

filozoful
filozoful  •  15 Iunie 2011, 14:30
Postat de forumeer pe 15 Iunie 2011, 03:46

Ai ghicit in cartile de Tarot? Poti sa recunosti, n-are de ce sa-ti fie rusine, e o ocupatie comuna a suporterilor rapidisti!

Ba dute in Prelungirea Ghencea SA VEZI ACOLO AFISE CU VRAJITOARE,voi sunteti T_I_GANI ,cu BANEL IN FRUNTE,FLORIN SALAM-CEL CARE VA FACUT SI "IMNUL"........steaua e numai una...si mai uitate pe SONDAJE : 90% DIN RROMI SUNT STELISTI....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează