FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Ropotan și Alexe deplâng situația de la Dinamo: „Au venit jucători fără CV”

Ropotan și Alexe deplâng situația de la Dinamo: „Au venit jucători fără CV”
Ropotan și Alexe deplâng situația de la Dinamo: „Au venit jucători fără CV”

Articol de , - Publicat vineri, 09 februarie 2024 15:08 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 17:41

Adrian Ropotan și Marius Alexe, prezenți în studioul GSP Live, au deplâns situația critică în care se află echipa lor de suflet, Dinamo. „Câinii” sunt ultimii în Superliga, cu 6 etape înainte de startul play-out-ului.

Ropotan, fotbalist cu 86 de apariții în tricoul „câinilor”, critică managementul lui Dinamo.

Clubul i-a forțat pe antrenori să plece, deși se îndrepta spre promovare: „De neînțeles! S-au speriat de ce urmează”
GSP LIVE
Clubul i-a forțat pe antrenori să plece, deși se îndrepta spre promovare: „De neînțeles! S-au speriat de ce urmează”

VIDEO. Adrian Ropotan și Marius Alexe deplâng situația de la Dinamo

„Eu am fost puțin mai vocal în trecut, când am vorbit despre Dinamo. Dinamo mi-a oferit plăcerea de a juca fotbal. E un club care îți insuflă ceva special, ceea ce mulți jucători nu mai simt. Dinamo ar trebui să coopteze în staff-ul lor foști jucători care au făcut carieră pentru club, care știu ce înseamnă Dinamo. 

Este păcat că Dinamo a ajuns în situația asta. Se perindă fel și fel de jucători pe la echipă. Trebuie format ceva în perspectiva viitorului. Dacă îți propui doar salvarea de la retrogradare, nu ajungi nicăieri.

Când schimbi jucători pe bandă rulantă, e clar că nu poți avea un stil de joc. Se aduc jucători care cu siguranță vor pleca dacă echipa retrogradează. Sunt jucători care n-au mai jucat de nu știu câte luni. Prefer calitatea în locul cantității”, a declarat Ropotan, la GSP Live.

Adrian Ropotan: „Dinamo are nevoie de jucători care au făcut ceva, ori de tineri cu perspective”

Ultima dată antrenor în Liga 3, la Dunărea Călărași, alături de Marius Alexe, Ropotan vorbește laudativ despre Academia Hagi și propune același model și la clubul din „Ștefan cel Mare”:

Dinamo ar trebui să urmeze exemplul Academiei Hagi. Acolo există o mentalitate sănătoasă, produc jucători și nu visează să obțină milioane de euro pe ei. Trebuie să ai oameni competenți care să meargă să vadă jucători, nu să-i aducă de pe laptop. Dinamo are nevoie de jucători care au făcut ceva, ori de tineri cu perspective”.

Marius Alexe: „La Dinamo au venit jucători fără un CV important”

Marius Alexe, atacantul cu 41 de goluri în 161 de apariții pentru Dinamo, remarcă lipsa de atitudine a jucătorilor veniți din străinătate:

„Au venit foarte mulți jucători străini la Dinamo. Și au venit jucători fără un CV important, fotbaliști care nu au avut realizări remarcabile. Dinamo e într-o situație grea acum.

Acești jucători străini nu au spiritul dinamovist, ei nu luptă zilnic pentru echipă. E dureros și rezultatele astea slabe se răsfrâng asupra a tot ce înseamnă Dinamo, de la echipa mare până la academie și suporteri”.

La cum joacă Dinamo acum, este foarte greu să rămână în Liga 1. Pe vremea noastră, era o luptă de la antrenamente. Nu accepta nimeni să piardă nici măcar la antrenamente. Doar o schimbare radicală de mentalitate o mai poate salva pe Dinamo

- Marius Alexe, fost atacant Dinamo

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Marius Alexe și Adrian Ropotan

Mai multe știri despre Dinamo:

PCH, ultimatum pentru Andrei Nicolescu: „Transferi sau PLECI! Numărăm zilele până marți”
DINAMO
PCH, ultimatum pentru Andrei Nicolescu: „Transferi sau PLECI! Numărăm zilele până marți”
Înlocuitorul lui Lucas, plecat în Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic
DINAMO
Înlocuitorul lui Lucas, plecat în Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
CN72
CN72  •  10 Februarie 2024, 04:48

Velkovski si Milanov au cv mai bun decat Ropotan si Alexe. Cat despre 'spiritul lui Dinamo", e o mare trasnaie. Prefer sa stie fotbal. Vom vedea in urmatoarele saptamani daca stiu.

creeperno534
creeperno534  •  09 Februarie 2024, 22:39

Velkovski n-are cv?

bogat
bogat  •  09 Februarie 2024, 17:31

Declaratii frumoase la un pahar de vorba, insa ce sa fi facut concret Dinamo? Daca se apucau asta vara de crescut copii si juniori nu rezolvau nimic la echipa de seniori, abia peste vreo 4-5 ani copii si juniorii ar putea fi solutii la echipa mare. Au adus jucatori fara nume, fara CV. Pai cate echipe romanesti au in lot jucatori cu CV si cate isi permit sa aduca asa ceva? Iar CVul asta e bun daca reflecta forma prezenta a fotbalistului, altfel degeaba a fost foarte bun acum 10 ani sau a mers excelent pana acum doi ani cand a avut ruptura de menisc si de ligamente incrucisate. Sunt echipe romanesti care au luat tzepe aducand astfel de jucatori, cazurile cele mai notorii fiind la CFR. Problema la Dinamo a fost ca nu au nimerit jucatori foarte buni asta-vara, ca Burca s-a incapatanat sa faca din *** bici si sa aiba echipa ce joaca precum Man City desi nu avea si jucatori pe masura, si faptul ca experimentul asta a continuat mult prea mult. Pe de alta parte era greu sa il dai afara pe Burca ce tocmai reusise o promovare surprinzatoare si asta dupa ce avusese un start extrem de prost in liga a 2a. Avea credit bazat pe evenimente recente. Iar jucatorii din gradina proprie gen Bani, Giafer nu prea au confirmat, cu exceptia lui Amzar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează