FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

”Roş-albaştrii” vor să scoată un milion de euro din suc cu Cola Steaua!

Articol de , - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Roş-albaştrii au lansat pe piaţă Cola Steaua, o băutură din care speră să vîndă două milioane de litri în următorul an.

Steaua are vin, ciocolată şi cola. Clubul din Ghencea a prezentat ieri un suc căruia i-a asociat numele clubului, Cola Steaua. Băutura e produsă de o firmă din Germania şi se vinde şi în chioşcuri, şi în hipermarketuri. Şefii roş-albaştrilor estimează că vor comercializa două milioane de litri de Cola Steaua în următorul an şi, cum preţul unei sticle de doi litri e de patru lei, înseamnă că vor rula patru milioane de lei, adică aproape un milion de euro!

"Militarii" au lansat în ultima vreme cele mai multe produse, dintre cluburile româneşti. Au apărut calorifere, vin, ciocolată, toate cu emblema Stelei. "Ţinta noastră e ca suporterii să nu mai aibă acces la aceste mărfuri doar în zilele cînd sînt meciuri. Omul poate să iasă din bloc şi să-şi ia de la chioşc ceva cu însemnele clubului favorit", a explicat Bobby Durbac, directorul de marketing din Ghencea.


Dinamo are lenjerie de pat

Steaua concurează cu Dinamo şi pe piaţa de vin. "Cîinii" au scos şi ei un sortiment pentru suporteri. Roş-albii mai au la magazinul clubului şi lenjerie de pat în culorile echipei. Universitatea Craiova a fost gruparea care a dat cea mai surprinzătoare lovitură de merchandising în ultima vreme. Oltenii s-au apucat să vîndă tricouri pe care au scris "Piţi 666" şi fanii s-au înghesuit să le cumpere.

10 milioane de euro a fost bugetul Stelei în 2010, an în care din premii de la UEFA s-au primit 2,5 milioane de euro şi o sumă aproape egală din drepturi TV

"Sperăm ca băutura aceasta să facă furori printre fanii Stelei. Am analizat piaţa de băuturi răcoritoare şi, din totalul sucurilor carbogazoase, cele tip cola reprezintă 49 la sută"
Bobby Durbac, directorul de marketing al Stelei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
 •  11 Martie 2011, 23:39

Hartia igienica cu steaua!!! Asta se va vinde ca painea calda!!

rapid..
rapid..  •  26 Noiembrie 2010, 13:27
Postat de alexchuck pe 26 Noiembrie 2010, 04:07

cola steaua.. prima bautura racoritoare cu aroma de branza de oaie. un sobor de preotzi a fost contractat pentru a sfintzi lichidele inainte de imbuteliere, direct la sediul crimbo gaz. reclamele sunt inspirate de la competitorul direct Pepsi-Cola, dar cu vedete internatzionale ca Banel, Dodel shi Mirel jongland cu mingea in locatzii nemaivazute cum ar fi cimitirul Ghencea sau toaletele de la Bamboo.

am ras cu lacrimi la comentariile tale.esti tare omule.nu stiu daca o sa vad o oa.ie cu simtul umorului dezvoltat ca al tau.

rapid..
rapid..  •  26 Noiembrie 2010, 13:25

noua promotie la 3 sticle caca-cola stiaua primesti o punga cu bronz cu sigla clubului.stocul este limitat!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează