FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Rose le-a spus australienilor că U Craiova e în primele 3 din Liga I! :)

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fostul fundaş al Universităţii Craiova, Joshua Rose, a semnat cu Central Coast Mariners, grupare din prima ligă australiană.

Primit cu entuziasm la noua sa echipă, Joshua este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi stînga din campionat.

"Josh s-a descurcat excelent la un nivel foarte înalt în România. E puternic şi rapid, îi place să urce cu mingea la picior, aşa că fanii noştri vor fi extrem de mulţumiţi că el a ales să semneze cu noi. Asta vrem pe Bluetongue Stadium în acest sezon! Selecţionerul Verbeek l-a urmărit atent în ultimele sezoane şi a fost impresionat de ce a văzut", explică tehnicianul lui Mariners, Graham Arnold.

Totuşi, Rose a omis să le transmită noilor săi angajatori situaţia reală a Universităţii, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

"Universitatea e între primele 3 echipe din România alături de rivalele bucureştene Steaua şi Dinamo", se precizează pe sportsaustralia.com, care redă şi o declaraţie a jucătorului:

"Am petrecut o perioadă de excepţie în România, am învăţat mult şi a fost o experienţă pe care nu am cum să o uit".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  09 Martie 2010, 20:57

Tipic oltenesc. Pica bordeiul pe ei, da` se cred pe locul trei. Ca valoare, iar v-ati propus campionatul, iar o sa retrogradati. Ca istorie sunteti infiintati postbelic ca si clonele comuniste, iar performante ati avut abia in deceniile oltenesti ale impuscatului. Pana in deceniul al optulea nu existati. In ceea ce priveste palmaresul, chiar daca va incapatanati sa-l faceti fara Cupa Romaniei, tot nu sunteti pe trei, ca este UTA. Repet, tipic oltenesc :)))))))))))

 •  09 Martie 2010, 15:47

Rose nu trebuia dat. Baird si Mitchell erau limitati, dar Rose a jucat saracul pe alt post. Venise atacant si ajunsese fundas stanga. A jucat unde i s-a spus. Doar ca acum venise Gangioveanu si nu puteai sa-l tii pe bara. Nu degeaba il aprecia Hagi pe australian... Pacat ca l-am pierdut.

 •  09 Martie 2010, 12:30

UNIVERSITATEA e printre cele mai proaste exhipe la ora asta ...e clar cum pot sa zici ca e ca valoare dupa dinamo si steaua urmatoarea ....nici ca palmares macar :)) cred ca e uta ...CRaiova e in ultimele 3 echipe din tara

Vezi toate comentariile (19)
Comentează