FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FARUL

Roşu încins

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Dorel Zaharia regretă că nu poate fi în teren contra Farului, după ce a fost eliminat la Piatra Neamţ

Eliminat după ce-a intervenit în conflictul dintre Simao şi Viţelaru, atacantul lui UTA, Dorel Zaharia a avut o dispută dură şi cu directorul sportiv al Ceahlăului, Ioan Mărginean.

Dorel Zaharia regretă că nu poate fi în teren contra Farului, după ce a fost eliminat la Piatra Neamţ

Eliminat după ce-a intervenit în conflictul dintre Simao şi Viţelaru, atacantul lui UTA, Dorel Zaharia a avut o dispută dură şi cu directorul sportiv al Ceahlăului, Ioan Mărginean.

Finalul meciului de la Piatra Neamţ a fost exploziv, jucătorii ambelor tabere fiind implicaţi într-un meleu ce risca să se transforme într-o încăierare generală. Cu două cartonaşe roşii, arbitrul Robert Dumitru a reuşit să calmeze situaţia, fiind trimişi la cabine Zaharia şi Viţelaru. "A fost o îmbrînceală acolo şi am intrat să-i despart pe Viţelaru şi pe Simao. Probabil că arbitrul a vrut să ţină jocul în mînă şi ne-a eliminat. Mă afectează decizia lui, pentru că urmează un meci capital, cu Farul", a povestit jucătorul.

Zaharia s-a oprit în tunel, pentru a urmări ultimele minute de acolo. A fost luat în primire de directorul sportiv al Ceahlăului, Ioan Mărginean, care l-a prins de braţ pe fotbalist, încercînd să-l împingă spre vestiare. "Am vrut să văd meciul de acolo. Regulamentul îmi permitea acest lucru, nu şi domnul Mărginean, care, probabil, nu-l cunoaşte. A încercat să mă scoată de acolo. Eram nervos, mult mai nervos decît domnul Mărginean. Bine că n-am reacţionat", a mai spus fotbalistul.

Şanse egale
Dorel Zaharia a estimat că egalul obţinut de UTA cu Ceahlăul nu schimbă datele din zona retrogradării. "Cu punctul pe care noi l-am obţinut acolo, pot spune că i-am oprit pe ei. În rest, şansele noastre rămîn aceleaşi: trebuie să scoatem maxim din etapele rămase", a fost de părere Zaharia. "Trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru punct, care ne păstrează în cărţi. Aş fi vrut să marchez, dar nu sînt un mare finalizator", a adăugat Florin Hidişan. (Radu Romanescu - Arad)

"Teren greu"
Antrenorul "Bătrînei Doamne", Gabi Stan, a declarat că starea terenului a defavorizat echipa sa. "Meciul a fost mai frumos decît vremea de afară. Dar terenul dificil ne-a împiedicat în exprimarea în joc. Am controlat prima repriză, dar în partea a doua adversarul ne-a împins în propria poartă", a afirmat Stan. "La retrogradare, se joacă! A intrat Buzăul în horă, dar mai pot intra şi altele", a adăugat tehnicianul. "Dacă nu am făcut-o la Piatra Neamţ, trebuie s-o facem cu Farul. Sîntem ob ligaţi să batem", a completat Florin Dan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  10 Aprilie 2008, 19:41

UTA la matineu! Farul va retrogradat "cocalarilor"!

 •  10 Aprilie 2008, 18:16

pa pa uta....liga2 te asteapta...doar un tampit mai poate spera ca uta sa mai scape...

 •  09 Aprilie 2008, 14:07

Hai uta,fratilor luptati sa ramaneti acolo......in A. Forzza UTA. Hai HIDISANE ajuta mai consistent ne punem sperante in tine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează