FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Rotaru spune STOP! Decizie categorică anunțată azi de patronul CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 13:35

Mihai Rotaru, patronul  CSU Craiova, a anunțat că echipa sa nu va mai vinde niciun jucător în această vară. Până acum, oltenii au renunțat la trei fotbaliști importanți Screciu, Băluță, Gustavo 

" Nicușor Bancu nu va pleca în această vară. Am vorbit despre asta cu el. Nici el nu vrea neapărat să plece. Vrea să nu piardă contactul cu echipa națională. Este exclus și să plece și Mitriță. 100% va rămâne la echipă. Nici el nu își dorește să se transfere.

Pe Băluță l-am vândut pentru că i-am promis în iarnă, când am semnat prelungirea de contract. Pe Gustavo l-am vândut pentru că mai avea un an de contract și avem mai mulți tineri în echipă care pot face pasul în primul 11.

Avem obiectiv clasarea pe unul dintre primele trei locuri. Vrem să aducem jucători buni și lucrăm la asta. Am nevoie de unul sau doi jucători care să fie titulari", a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Citește și: Ofertă de ULTIMĂ ORĂ pentru încă un jucător important al Craiovei! 3 milioane de euro sunt puși pe masă

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
unul_neclonat
unul_neclonat  •  10 Iulie 2018, 08:03

Domnul Rotaru ar trebui să (s)pună STOP minciunii! Să strige în gura mare csu nu este UNIVERSITATEA. Va veni şi clipa aceea.

thebluestlion
thebluestlion  •  10 Iulie 2018, 00:26
Postat de cristarh pe 09 Iulie 2018, 15:17

Play-out prazarilor :))))

Mitrita singur face cat toata echipa Dinamo :))) E atat de nostim ca tocmai unul care tine cu dinamo le ureaza altora play-out :))) Stai linistit, daca se duce Craiova in play-out voi tot nu intrati in play-off :)))

ucv1948
ucv1948  •  09 Iulie 2018, 17:13
Postat de cristarh pe 09 Iulie 2018, 15:17

Play-out prazarilor :))))

Ntz ... Doar Dinamo Bucuresti are locul asigurat acolo . Campionilor ... de play off :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează