FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rover cu daună totală! » "Cîinii" mai şi transferă: liber de contract şi grav accidentat

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 februarie 2013 20:20

Dinamo îl ia pe Rover Cîrstea, atacant liber de contract ce nu mai joacă de şase luni din cauza unei rupturi de menisc


A plecat George Ţucudean la Standard pe un milion de euro, atacant de 21 de ani cu 10 goluri în Liga 1, iar Dinamo umple golul din ofensivă cu un fotbalist care are doar 4 meciuri pe prima scenă, fără gol marcat, şi a suferit şi o accidentare gravă, ruptură de menisc!
Rover Cîrstea are 23 de ani, a fost golgeter în liga secundă, unde a evoluat pentru FC Argeş şi Poli Timişoara, iar apoi s-a transferat la Concordia Chiajna. În acest sezon, atacantul a bifat numai 27 de minute, în prima etapă, pe terenul Stelei, apoi s-a accidentat grav la genunchi şi a trebuit să fie operat de ruptură de menisc. Revenirea sa pe gazon se prefigurează abia la vară, dar "cîinii", care l-au dorit încă de acum un an, nu s-au speriat de situaţia sa medicală!

Azi, Cîrstea, lăsat liber de contract de Concordia, va semna cu Dinamo, apoi va merge pentru un control amănunţit la clinica Acibadem, în Turcia, cu care roş-albii au parteneriat.


12 goluri a marcat Cîrstea campionatul trecut pentru FC Argeş şi Poli Timişoara, fiind golgeterul ligii secunde, alături de Curtuiuş, de la Bistriţa

150.000 de euro este cota de piaţă a lui Cîrstea, conform site-ului transfermarkt.de

"Sînt fericit că voi semna cu Dinamo, abia aştept să încep treaba şi să demonstrez că sînt un fotbalist bun"
Rover Cîrstea, atacant


Azi, prima confruntare
Roş-albii vor începe meciurile de pregătire cu adversari puternici după ce, în cantonamentul din Poiana Braşov, au învins echipe modeste, ca FC Rîşnov şi Vulcan. "Cîinii" vor evolua azi, de la ora 19:30, împotriva polonezilor de la Lech Poznan (locul 2 în Polonia). Partida va avea loc pe stadionul "San Pedro" din cadrul "Marbella Cup" şi va fi transmisă în direct de Look TV.

Unul întindere, altul gastrită
Dinamoviştii au avut de suferit la antrenamentul de ieri. Ionel Dănciulescu a rezistat numai 15 minute pe teren, ieşind ţinîndu-se de coapsă. A plecat iute la vestiar şi a revenit nervos, urmărind restul antrenamentului din autocar. Deşi părea că suferă de o leziune musculară, doctorii susţin că durerile de stomac cauzate de gastrită l-au scos din şedinţa de pregătire. Cosmin Matei a suferit şi el o întindere musculară, el urmînd să nu joace azi, cu Lech Poznan. (Gabriel Berceanu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
calinescu_
calinescu_  •  04 Februarie 2013, 16:44

SI INCA CEVA CARE ARATA INCOMPETENTZA CELOR CARE NE CONDUC .....!!!!! PE KOULIBALY L-ATI ALUNGAT PENTRU CA NU FACUSE CONTRACT CU GIOVANI ......!!!!!! SA VA FIE RUSHINE ....!!!!

calinescu_
calinescu_  •  04 Februarie 2013, 16:40

DE ASTA AVEM NOI NEVOIE ???????? NU UITATI CA INCEPE CAMPIONATUL SI IAR JUCAM FARA INCHIZATORI .....!!!! DACA NU AVETI BANI ADUCETI-I PE KIRITZA SI PE MARGARITESCU ......!!!!!

vaalah
vaalah  •  04 Februarie 2013, 15:58
Postat de lobbyone pe 04 Februarie 2013, 11:39

5teaua ce transfera pentru retrogradarea in divizia C din cauza blaturilor ? Clona comunista masonica ce esti !

FC Dinamo Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar. De asemenea, FC Dinamo Bucureşti a fost amendat cu 100.000 de euro. Primele suspendate la 11 septembrie 2012, ca măsură de siguranţă, vor fi eliberate

Vezi toate comentariile (30)
Comentează