LIGA 1  ·  HERMANNSTADT

Ruben Albes n-a mai suportat ironiile la adresa sa: „E în mod clar o lipsă de respect!”

Ruben Albes a fost adus de Anamaria Prodan la Dinamo
Ruben Albes a fost adus de Anamaria Prodan la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 17:01 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 17:45

Ruben Albes (35 de ani), antrenorul adus de Anamaria Prodan la Hermannstadt, le-a răspuns celor care i-au criticat vestimentația cu care se afișează la meciuri. Printre cei care l-au ironizat pe iberic s-a numărat și Basarab Panduru.

„Singura mea grijă este ca echipa sa rămână în Liga 1. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. Am încredere în jucătorii noștri, am încredere în familia noastră, am încredere în munca noastră. 

Faptul că mi-au fost aduse comentarii asupra ținutei vestimentare este în mod clar o lipsă de respect pentru fotbal. Nu pentru mine personal, ci pentru fotbal. Nu vreau să comentez mai mult”, a declarat Ruben Albes, în cadrul unei conferințe de presă. 

Ruben Albes, ironizat de Panduru: „A crezut că merge în Fratelli. Ar fi marcat mai mult acolo”

Analistul Basarab Panduru a ironizat recent ținutele casual ale lui Ruben Albes: „La cum a venit îmbrăcat, Albes a crezut că merge în Fratelli, nu la meci. Sigur e că în Fratelli ar fi marcat mai multe goluri”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

Ruben Albes a fost prezentat oficial la Hermannstadt pe 19 iunie. Spaniolul a fost adus de Anamaria Prodan la Sibiu după demiterea lui Vasile Miriuță. În cele două meciuri în care a stat pe banca sibienilor, Hermannstadt a înregistrat două înfrângeri. 

Citește alte știri despre Hermannstadt: Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (1)
Trafalet Simfoniu  •  29 Iunie 2020, 18:09

Uber alles - deasupra tuturor ... Ruben Albes - dedesuptul tuturor ... Așa-i când singurul ochi care-l vede antrenor pe play-boy-ul ăsta nevinovat e al unei femei de moravuri îndoielnice ...

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1