FOTBAL  »  Superliga  »  LILLE - FC VASLUI 2-0

Rudi Garcia: “Contează calificarea”

Articol de - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Antrenorul lui Lille, Rudi Garcia, a precizat că după returul cu Vaslui singurul lucru care mai contează este doar calificarea în grupele Europa League.

 

“Într-un meci ca acesta singurul lucru care contează este calificarea. Am avut un accidentat în tur, unul în retur. Ne-a lipsit timpul de accelerare, ne-am destabilizat. Ne-a lipsit ritmul, dar ne-am impus. Victoria ne permite să ne concentrăm la următorul meci. Pînă la sfîrşitul meciului nu ne-am permis să avem situaţii pe care să le putem stăpîni. Vaslui a dat dovadă de putere, de forţă fizică. Am ajuns în faza grupelor, unde sperăm să înfruntăm echipe bune”, a spus Garcia.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
benny_hill
benny_hill  •  27 August 2010, 00:35

mda...scopul scuza mijloacele !...nu conteaza cum te califici,totul e sa te califici ! ,pare sa fie sloganul francez !...la fel au facut si cand au lasat-o acasa pe Irlanda si s-au dus la mondiale pe HOTIE !!!...acum tot pe HOTIE !!!...si mai au tupeul franco-africanii sa ne faca pe noi...tzi gani !!!...cand ei fura la drumul mare in fatza tuturor fara pik de jena !...si ne mai intrebam de ce se refuza introducerea camerelor pt a se evita greselile de arbitraj !!!???..rusine frantza !!

andrei_129
andrei_129  •  27 August 2010, 00:35

Tigani francezi cu arbitrii le aveti bine de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close