FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Rugăminte pentru Gigi » MM Stoica vrea să salveze un stelist de la "decapitare": "Are cifre foarte bune"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 decembrie 2012 17:07

Steliştii îi mai au pe lista de transfer pe Rui Duarte, Teixeira şi Maxim, în timp ce fotbaliştii care vor pleca s-au stabilit deja: Dumitraş, Martinovici, Tibi Bălan, Rocha şi Machado.

Mihai Stoica a vorbit despre planurile de viitor ale Stelei şi spune că vrea să-l convingă pe Gigi Becali să şteargă un nume de pe lista disponibilizaţilor.

"Teixeira joacă pe două posturi acoperite la Steaua, dar poate aduce un plus. Pentru mine problema cea mai mare e la fundaşul dreapta. Şi Reghe e de acord cu mine în această privinţă.

Mi-aş dori ca patronul nostru să accepte ca Adi Rocha să continue cu noi. E un atacant care are cifre foarte bune şi-i poate crea lui Nikolici concurenţă foarte bună. Dacă vom aduce un vîrf de mare valoare, da, dar să transferăm doar ca să ne aflăm în treabă...", a declarat Mihai Stoica.

Steaua şi-a stabilit 3 ţinte finale de transfer! Reghe a blocat achiziţia unui fotbalist de la Pandurii

 

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (37)
guderian
guderian  •  13 Decembrie 2012, 12:37
Postat de vaalah pe 12 Decembrie 2012, 23:39

Grozav e viitorul naționalei , merita dat bani multi pe el !

Sa nu moara speranta, mai sunt atatia ca el. Niculae cere cred intre 2 si 4 milioane de euro pe el. Pai la banii astia aduci certitudini, nu mucosi care au marcat cu noroc niste goluri la nationala si rateaza din 3 metri la echipa de club. Mai mult incurca la Petrolul, echipa joaca mult mai bine fara el, deoarece nu mai e cine sa risipeasca 10 baloane utile pe meci.

fulk_nerra
fulk_nerra  •  12 Decembrie 2012, 23:46

in loc sa-ti doresti sa tina o petarda mai bine l-ai covinge sa investeasca macar acum in jucatori de valoare. Un atacant tehnic care sa fie o problema pt adversari.

vaalah
vaalah  •  12 Decembrie 2012, 23:39
Postat de kvlo82 pe 12 Decembrie 2012, 23:30

Sa fim seriosi, MM, in materie de fotbal, de fotbalisti talentati, esti tare pe spate...ce cifre ai vazut tu frate la Rocha?De pe tricou?Esti penibil.Rocha nu are ce cauta la Steaua, la fel e si Nikolic, care e antitalent...cu noroc.Ne trebuie atacanti pursange, gen Wesley, Grozav, Bokila, Hamza, Budescu...mijlocasi: obligatoriu MAXIM si revenirea lui RADUT!Daca pleaca Bourceanu eu il propun pe Nistor(Pandurii), G.Giugiu sau Iorga(Otelul), sau de la Petrolul ori Ceahlaul.La mijloc mai e unul foarte talentat, il cheama STANA, de la Ceahlaul.De Texeira si Rui Duarte nu avem nevoie, ce are Dumitras de nu e bun?Astia de la Rapid sunt si expirati, au o varsta.Forza STEAUA!!!

Grozav e viitorul naționalei , merita dat bani multi pe el !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează