FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rugămintea dinamoviştilor către acţionari: ”Daţi-ne banii pînă vineri!”

Dinamoviştii au cîştigat tot în 2013, dar nu au primit nici un ban
Dinamoviştii au cîştigat tot în 2013, dar nu au primit nici un ban

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 19:29

Jucătorii se antrenează, spun că nu iau în calcul varianta vreunui boicot, dar speră ca şefii să se ţină de promisiune şi să le vireze trei salarii restante pînă în preziua meciului cu Petrolul.

Fotbaliştii dinamovişti îşi păstrează calmul. Încă. "Ne-am interesat şi noi, "sus", la club, ni s-a spus că actele sînt ca şi făcute, unii zic chiar că s-au semnat, iar Negoiţă va prelua puterea. Conform promisiunii lui, pînă vineri trebuie plătite o bună parte din restanţe. Adică două treimi de pe luna noiembrie, luna decembrie şi luna ianuarie. Aşteptăm să iasă soarele", au comentat roş-albii.

Antrenamentele se fac conform programărilor, iar fotbaliştii spun că dacă şefii se ţin de cuvînt, meciul cu Petrolul nu este în pericol: "Ne-am bate cuie în talpă singuri să boicotăm partida. Sîntem pe cai mari, după trei victorii, sîntem în cursa pentru Europa, nu ne batem joc de munca noastră. Însă dacă pînă vineri nu se clarifică situaţia financiară, orice e posibil! Nu se poate controla şi neprevăzutul".

Şi staff-ul tehnic aşteaptă reglarea situaţiei între acţionari, întrucît Dinamo este în discuţii pentru achiziţionarea unui fundaş stînga, un sîrb, Jovanovici, fost la Vojvodina, şi un italian, Rullo, ultima oară la Modena, fiind priorităţile "cîinilor".

800.000 de euro este suma ce trebuie alocată echipei pentru plata a trei salarii restante, pînă vineri, aşa cum li s-a promis jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Martie 2013, 14:20

"Ne-am bate cuie în talpă singuri să boicotăm partida. Sîntem pe cai mari, după trei victorii, sîntem în cursa pentru Europa, nu ne batem joc de munca noastră. Însă dacă pînă vineri nu se clarifică situaţia financiară, orice e posibil! Nu se poate controla şi neprevăzutul". ..... Apostol, spune-ne si noua cine a avut speach-ul asta, pentru ca eu am impresia ca tu improvizezi cam mult !!! Ce e secret ? Daca a vorbit cu tine inseamna ca si-a asumat responsabilitatea celor spuse !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  14 Martie 2013, 11:04

Voi sa jucati bine la Ploiesti ca se rezolva si partea financiara!

dinamir
dinamir  •  14 Martie 2013, 10:44
Postat de statham_j pe 14 Martie 2013, 09:40

esti paranoia?.... cum sustii ti tampeniile astea?.....jucatorii isi cer banii la fiecare interventie pe care o au....dupa meciuri, la conferinte....si tu insisti ca e minciuna..... vai de capul tau de scenarist....

Ei cer bani nu de acum ci de anul trecut o stie toata lumea,nu este o noutate..Deci este un articol ca sa umple pagina sau site -l sa fie vizitat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close