FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Rupt

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2007 00:00

Rupt de Alexa, mijlocasul Pandurilor, Adi Popescu, spune ca nu-l va da in judecata pe timisorean

Partida de la Timisoara a semanat cu un film de groaza pentru mijlocasul Pandurilor, Adrian Popescu. Faultat violent de Dan Alexa, jucatorul de 32 de ani a suferit o fractura de peroneu la piciorul sting, accidentare ce il va tine departe de teren aproape jumatate de an.

Ieri, fotbalistul era acasa. Intins pe pat, Adi e ingrijit de sotie si de fiica lui, Andra, invirsta de 7 ani. "Ma doare piciorul, iar medicii spun ca nu voi reveni prea repede pe gazon. Trei-patru saptamini voi sta cu siguranta cu piciorul in gips, apoi incep refacerea, dar pentru acest tur sint terminat. Alexa m-a distrus!", incepe sa povesteasca fotbalistul, in timp ce fiica lui il mingiie pe cap sa-i mai aline durerea.

"M-a rupt"
La trei zile de la meci, jucatorul isi aminteste perfect intrarea criminala a lui Alexa: "Aveam mingea pe undeva la mijlocul terenului, iar Alexa a venit si m-a luat cu fulgi cu tot. M-a prins cu piciorul sting pe pamint si a intrat cu talpa. Am realizat imediat ca s-a rupt pentru ca m-a coplesit durerea".

"N-am sa-l dau in judecata, dar violenta nu are ce cauta pe teren deoarece avem si noi familii. Dumnezeu ne vede insa pe toti!. A venit dupa meci sa-si ceara scuze, dar eram deja cu piciorul in gips. Sper ca membrii Comisiei de Disciplina sa-l suspende pe Alexa, pentru ca m-a rupt", incheie fotbalistul.

"Am vazut ca Uhrin s-a plins ca am stat mai mult pe jos decit am jucat. Pai, am stat prin spitale, ca ne-au omorit. M-am crucit cind am vazut ca se pling de arbitraj. Noi ce sa mai zicem, cind ei ne-au urcat pe garduri?"
Adi Popescu

"Alexa sa-i plateasca acum salariul si primele de joc lui Adi Popescu pentru perioada in care va fi insiponibil"
Marin Condescu, presedinte Pandurii

6 luni va sta pe margine Adi Popescu in urma fracturii de peroneu provocate de Alexa

"Chirurgul" l-a scos din fotbal si pe Mocanu
In urma cu 5 ani, intr-un meci Dinamo - Farul, Dan Alexa l-a faultat extrem de dur si pe fundasul constantean Cosmin Mocanu. Acesta a suferit o fractura, o smulgere de ligamente si o ruptura de menisc, fiind obligat sa stea pe tusa circa 9 luni. Dupa ce s-a refacut, Mocanu a mai evoluat pe la diferite formatii din ligile inferioare, insa niciodata n-a mai jucat la nivel inalt. (Ionut Coman)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează