FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ruptură definitivă în rîndul acţionariatului dinamovist » Negoiţă: "Mi-e imposibil să lucrez cu Badea!"

Lupta pentru putere în cadrul clubului Dinamo au ruinat relaţia dintre Badea şi Negoiţă.
Lupta pentru putere în cadrul clubului Dinamo au ruinat relaţia dintre Badea şi Negoiţă.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 20:29

Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea au discutat ieri, iar concluzia a fost că nu mai pot continua împreună, primul ameninţînd cu retragerea.

Dinamo e foarte aproape să rămînă pe mîinile unui singur acţionar, Nicolae Badea. Între preşedintele CA al clubului şi Ionuţ Negoiţă s-a iscat un scandal de proporţii, acesta din urmă transmiţînd că ia în calcul să se retragă, la fel cum a făcut şi Dragoş Săvulescu!

"Nu îmi este foarte greu să lucrez cu domnul Badea, mi-am dat seama că îmi este imposibil! Sînt două variante: să rămînă dumnealui pentru că oricum este acolo sau să accepte propunerea mea. Nu ştiu ce vrea, deocamdată e incertitudine. Nu mai dau bani sub nici o formă într-un sistem perdant pentru Dinamo şi să vedem ce se mai întîmplă. Cine are frîiele lui Dinamo va răspunde şi pentru eventuale eşecuri. Clubul este într-o situaţie în care are nevoie de mulţi bani şi de o reformă. Dacă aceste două lucruri nu se fac, e o problemă mare!", a spus Ionuţ Negoiţă.

"Am lipsit ultimele trei zile din ţară, am venit joi şi am văzut toate reacţiile din ultima perioadă, acestea nu pot fi interpretate decît ca o formă lacrimogenă de şantaj mediatic", a spus Nicolae Badea.

8 milioane de euro reprezintă datoriile lui Dinamo către stat, jucători şi diverse firme

"Îmi doresc să nu se ajungă la insolvenţă şi domnul Badea să găsească o soluţie. Sper să nu se adopte variante care să afecteze clubul şi să retrogradeze echipa!" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Au împărţit cadouri
Dinamoviştii sînt neplătiţi de trei luni de zile, dar s-au unit pentru a le face o bucurie puştilor de la Centrul de copii şi juniori ai clubului din Ştefan cel Mare. Ionel Dănciulescu, Marius Alexe şi Constantin Nica au mers ieri şi au împărţit pungi cu cadouri celor mici, apoi au făcut poze şi le-au oferit autografe viitorilor fotbalişti. "Am vrut să le facem o bucurie micuţilor înaintea Sărbătorilor de iarnă, e important pentru ei să se simtă apreciaţi", au spus fotbaliştii.

Nu sînt bani de cantonamente
Dinamoviştii ştiu doar cît au vacanţă, dar habar nu au unde vor merge în turneele de pregătire din această iarnă. Acţionarii au stabilit două cantonamente, unul în Spania şi unul în Turcia, însă nu au fost stabilite datele întrucît nu s-a achitat nici un cent către firmele ce organizează turneele. În Spania, la Marbella, "cîinii" vor participa la Copa del Sol, un turneu la care roş-albii trebuie să-şi plătească doar biletele de avion, restul fiind pus la dispoziţie de organizatori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
tibyy
tibyy  •  21 Decembrie 2012, 17:33

Badea,Dinu si Fetita,faceti-ne o bucurie de sarbatori si desfiintati-va ca prea mult rau ati facut fotbalului romanesc!

am2009
am2009  •  21 Decembrie 2012, 15:51

La revedere dle Badea, ESTI VERIGA SLABA de la FC DINAMO!

gabrielca
gabrielca  •  21 Decembrie 2012, 14:07

Mi-e mila de naivii de pe aceste comentarii,acei nenorociti ai soartei care inca mai viseaza la Dinamo . Doar ei mai sustin Dinamo (reprezentand masa de manipulare a baietilor destepti). Atata au mai ramas multumita lui Badea,Dinu,Borcea,fetita si fratilor Becali.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează