FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ruptura e totală » Ultimele contre între Andone și Mutu s-au tranformat într-o declarație de război

La începutul mandatului său la Dinamo, Mutu se înţelegea bine cu Andone
La începutul mandatului său la Dinamo, Mutu se înţelegea bine cu Andone

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2016 00:00

Nu există zi sau meci fără contre între Andone și Mutu. Momentan, cei doi sunt nevoiți să conviețuiască, însă fiecare gest e interpretat ca o declarație de război.

Ioan Andone și Adrian Mutu încheie 2016 ca inamici. Antrenorul este de părere că managerul general vrea să-l demită, interpretează fiecare gest al conducătorului în acest sens. "Fălcosul" nu l-a menajat pe " Briliant" după victoria cu ASA (1-0), după ce-a aflat că Mutu n-a stat până la finalul jocului la tribuna oficială.

"Il Fenomeno" a părăsit stadionul în minutul 70, iar reacția oficialilor a fost că Mutu a suferit o enterocolită! "Prezența sa la meci a fost în dubiu, întrucât a mâncat ceva sâmbătă care i-a picat prost, a avut stări de vomă și era schimbat la față pe durata partidei. S-a scuzat pe finalul partidei și a părăsit de urgență arena, ducându-se direct la spital".

Mai vorbesc doar la telefon

Doar că antrenorul a luat foc după meci: "Mutu e subordonatul lui Ionuț Negoiță, nu al meu. Nici nu e treaba mea dacă pleacă mai devreme de la meci, e a lui! Dacă șeful remarcă acest aspect și consideră că e negativ... Cu Mutu vorbesc la telefon și atâta tot. Eu n-am nicio presiune la Dinamo, am contract și sunt în obiectiv".

Adrian a părăsit stadionul și la Mediaș (0-4 cu Gaz Metan), plecând spre București în momentul în care scorul era 0-2, iar Andone l-a scos pe ofensivul Lazăr și l-a introdus pe defensivul Dudea. Iar Andone a luat gestul ca un atac împotriva sa.

Negoiță a încercat în câteva rânduri să medieze conflictul iscat între cei doi, doar că nu s-au văzut și rezultatele "pe teren" între părțile aflate în conflict. În mod normal, zilele viitoare, ar trebui ca Mutu și Andone să se întâlnească spre a vorbi despre transferurile iernii, plecări și sosiri, până acum s-a tot amânat acest subiect.

"M-aș fi așteptat să vină la antrenament"

La mijlocul săptămânii trecute, imediat după eșecul de la Mediaș, Mutu trebuia să ajungă la Săftica, la antrenament, pentru a transmite un mesaj de susținere din partea conducerii către întreaga echipă. Doar că "Briliantul" n-a mai mers în cantonament.

Iar Andone a taxat acest detaliu: "M-aș fi așteptat ca Mutu să vină pe la antrenament, a jucat mult în străinătate, are experiență și ar fi putut să le-o împărtășească și jucătorilor. Dar n-a venit... Poate că are alte însărcinări la club, cine știe?!".

În 2005, l-a primit la pregătiri

Andone și Mutu au avut relații foarte bune până când antrenorul a intrat sub presiune în acest al treilea mandat în Ștefan cel Mare. De fapt, tehnicianul a fost deranjat de faptul că managerul a discutat cu Marius Șumudică pentru ca acesta să-l înlocuiască pe Ando după înfrângerea de la Craiova.

În 2005, când Adrian, pe vremea aceea fotbalist, a avut probleme cu suspendarea după "scandalul cocaina", Andone a fost de acord ca jucătorul să vină să se antreneze pentru câteva săptămâni în Ștefan cel Mare. "Am fost foarte aproape atunci să semnez iar cu Dinamo, doar că mi-a zis Borcea: «Tu ești prea bun pentru România, te plafonezi aici!»", avea să povestească Mutu, care a ajuns în cele din urmă la Juventus Torino.

2luni au trecut de când Mutu a fost numit manager general la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
854909254554738
Stefan Alexandru  •  12 Decembrie 2016, 16:00

"sa convietuiasca impreuna"? se poate?

1745flo
1745flo  •  12 Decembrie 2016, 14:51

Asta nu e știre, e cancan!

cris210
cris210  •  12 Decembrie 2016, 11:10

mutulică era în sevraj și s-a dus repede la linie... :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează